Termintrøbbel for Steven

Familien Gerrard vurderer å fremskynde fødsel. Alan Stubbs mener at utenlandske fotballspillere ikke er mannlige nok. Mark Gonzalez med kanonscoring i Spania.

Gerrard jr ventet 12.mai
Samboeren til Steven Gerrard har termin for parets andre barn 12.mai.  Det er en dag før FA-Cup finalen spilles i Cardiff, og det engelske landslaget samles også tidlig i den påfølgende uka for å starte forberedelsene til VM.  Det vil derfor bli vurdert å prøve å fremskynde fødselen med ei uke.


Bitter Stubbs
Everton vil motta en bot på £25.000 etter at laget fikk et rødt kort og syv gule i kampen mot Liverpool.  Ifølge Alan Stubbs hos Everton var det imidlertid Liverpools spillere, og da spesielt utlendingene, som bidro til de mange kortene for gjestene.

- Dommeren skulle slå ned på spillere som kommer til for å ønske at andre skal ha advarsel.  Det har sneket seg inn i vår fotball i det siste, men det er et utenlandsk fenomen.  Utlendigene har brakt inn mye bra til Premier League, men også mye som ikke er så bra.  Dersom Kevin Kilbane hadde rullet rundt på bakken etter at Gerrard hadde felt ham, kunne det blitt aksjonert enda mer.  Kevin reiste seg rett opp, han er en ærlig spiller, hevder Stubbs.

- Det er opp til de som bestemmer å gjøre noe.  Du kan spørre hvilken som helst britisk spiller.  Garcia gjorde det bare en gang, men deres utlendinger snakker godt engelsk.  Det er ikke slik at de ikke forstår hva det dreier seg om.  Det er ikke mannlig.

Den første som kom stormende til da Gerrard felte Kilbane var for øvrig Stubbs midtstopperkollega David Weir, men skotter er kanskje ikke lenger britiske?


Speedy med kjempefrispark
Mark ”Speedy” Gonzalez utlignet for Real Sociedad like før pause i gårsdagens kamp mot Getafe.  Scoringen var en susende frispark med venstrebeinet fra 35 meter.  Liverpools utlånte ving kunne imidlertid ikke hindre at Real Sociedad tapte 1-2, og at baskerne for øyeblikket ligger under nedrykkstreken i spansk toppdivisjon.