Tidspunkt for treningskamper bekreftet

Kampstart for treningskampene mot Kaiserslautern og Grasshoppers er nå fastsatt. Jon Newby mot gamle lagkamerater på Racecourse Ground.

Kamptidspunkt for treningskamper
Liverpool FC har nå bekreftet kamptidspunkt for de to første treningskampene under sommerens treningsleir. Kampen mot Kaiserslautern i Liechtenstein vil settes i gang klokken 17.30 lørdag 29.juli.

Møtet med Grasshoppers i Zürich vil som kjent finne sted tirsdag 1.august, og denne kampen har nå blitt satt opp med avspark klokken 17.00.

Kamptidspunkt for kampen mot Mainz i Tyskland er fortsatt ikke bestemt.

Newby mot gamle lagkamerater
Den tidligere reservelagsspissen Jon Newby kommer trolig til å gi alt mot sin gamle klubb i lørdagens treningskamp på Racecourse Ground. Newby, som fikk fire førstelagskamper for Liverpool i perioden oktober 1999 til mars 2001, ble nemlig frigitt av Bury etter sesongslutt, og nå er 27-åringen på prøvespill i Wrexham. Han har blitt lovet spilletid mot gamle lagkamerater i lørdagens treningskamp av Wrexham-manager Denis Smith, og vil utvilsomt være oppsatt på å imponere tilstrekkelig til at han sikrer seg kontrakt med den walisiske klubben.