Tosh med tro på Bellamy

John Toshack tror fortsatt Craig Bellamy kan bli en suksess på Anfield. Preston avviser rykter om snarlig lån av Mannix.

Skader og mindre spillertid enn forventet har preget Craig Bellamys første måneder på Anfield. Ett ligamål og en fulltreffer i Champions League er beholdningen så langt. Målene har kommet på 11 kamper fra start og fire som innbytter. Farten til Bellamy skulle vært et av våpnene våre – spesielt i kamper som i går, men hittil har han misbrukt mange store sjanser. I går fikk han et nytt mål underkjent for offside og vi husker også en stor miss mot Tottenham. Tidligere har Bellamy antydet at han har funnet det vanskelig å slippe ned skuldrene etter overgangen til favorittklubben Liverpool. Den walisiske landslagstreneren, John Toshack, tror likevel det snart vil løsne for Craig.

- Av en eller annen grunn virker han ikke så avslappet og rolig når han spiller for Liverpool sier den gamle Anfield-helten til Sky Sports News.

- Jeg vet han har slitt med skader og det er hard konkurranse om plassene. Det må han regne med i en så stor klubb. Jeg regner likevel med at han over tid vil vise seg som et bra kjøp for Liverpool.

Tosh skryter uhemmet av Bellamys innstas for Wales i de to siste kampene. Tirsdag skal de igjen ut i kamp – denne gangen mot Liechtenstein.
- Craig har vært utrolig bra for oss i de siste par kampene. Han minner meg om Keegan. Han er ikke egoistisk, jobber hardt uten ball, har et stort arbeidsområde og trenger ikke nødvendigvis ballen i beina slik mange andre spillere i dag ønsker det. Det har ikke vært enkelt å være kaptein på laget og spille spiss. Han har imidlertid vært et eksempel til etterfølgelse og de to siste kampene for oss har han vært fantastisk.

Preston går langt i å avvise Mannix-avtale
Manager for Preston North End, Paul Simpson, går langt i å avvise at det kommer til å skje noe med en overgang for unggutten David Mannix. Tidligere i dag gikk det rykter om en utlånsavtale. Simpson uttaler nå at Mannix er et av mange navn de har blitt tilbudt den siste tiden, men at det enda ikke har kommet lengre enn det.
I sommer kjøpte Preston Neil Mellor. Spissen har enda ikke kunne spille for klubben på grunn av skade.