Treningskamp mot Rangers i helgen

Rafael Benitez har arrangert en treningskamp mot Rangers i Skottland på lørdag. Troppen kommer til å bestå av de hjemmeværende førstelagsspillerne, i tillegg til noen juniorer.

Liverpools U18-trener John Owens kan få trøbbel med å stable et slagkraftig mannskap på beina når juniorene skal ut i lokalderby mot Everton på deres bane i Netherton kommende lørdag. Rafael Benitez har nemlig fått i stand en treningskamp mot Rangers i Skottland for de førstelagsspillerne som ikke er opptatt med landskamper. Den troppen må spes på med reservelags- og akademispillere. Det betyr at Owens må stille et svekket lag mot de blå naboene.

- Vi må trolig avgi noen spillere til laget som skal spille treningskamp mot Rangers, så vi vil slite med å komponere et slagkraftig lag, innrømmer Owens til Liverpool Daily Post.

- Ettersom vi skal ut i et lokalderby er jeg imidlertid sikker på at spillerne som blir bedt om å spille for U18 kommende lørdag vil gjøre alt som står i deres makt for å sikre sesongens første seier, legger han til.

Foruten de som eventuelt blir tatt ut til Rangers-kampen må Owens også klare seg uten den skadde duoen Ray Putterill og Jimmy Ryan. Sistnevnte er omtrent tre uker unna å være restituert etter en båndskade i kneet. Førsteårs midtstopper Martin Kelly er også ute med langtidsskade.

Førstelagsspillerne som er aktuelle til Rangers-kampen er: Jerzy Dudek, Stephen Warnock, Fabio Aurelio, Robbie Fowler, Boudewijn Zenden, Jermaine Pennant og Gabriel Paletta. Muligens er Mark Gonzalez også aktuell dersom han får ristet av seg ankelskaden som har plaget han siden Galatasaray-kampen.