Warnock håper på fortsatt tillit

Stephen Warnock håper han ikke spilte seg ut av laget mot Chelsea. Venstrebacken ivrer nå etter å slå tilbake mot kritikerne. Rush tror Hyypiä og Fowler vil komme sterkt tilbake.

Stephen Warnock sier til Liverpool Echo at han og hans lagkamerater ivrer etter å bevise at kritikerne tar feil, og at de røde slett ikke er ute av tittelkampen slik mange vil ha det til. Venstrebacken håper nå på seier mot Newcastle i morgen kveld etter to strake ligatap.

- Vi har alle lest og hørt disse folkene som sier at vi er sjanseløse. Det gjør oss bare mer bestemt på å bevise at de tar feil. Etter kampslutt søndag tror jeg alle ønsket at Newcastle-kampen skulle komme fortest mulig, for å rette opp inntrykket, sier Warnock.

- Vi vet vi har mye kvalitet i troppen, og det er ikke mye som er feil. Nå må vi vise det i morgen kveld. Det var selvsagt skuffende å tape på søndag. Vi hadde så mange store sjanser, og Dirk hadde et godt skudd i tverrliggeren. Og så var det staffesparket vi aldri fikk. Når vi utspiller ligamestrene på deres bane i lange perioder, vet vi at vi spiller rimelig bra.

- Vi ble beseiret på grunn av en fantastisk scoring. Om Drogba hadde gjort ti forsøk til, ville han ikke klare å repetere det skuddet. Nå ser vi bare frem til å være tilbake på Anfield.

Selv aner ikke venstrebacken om han får fornyet tillit mot ”skjærene”.

- PSV-kampen var en stor kamp for meg, der jeg kom tilbake på laget. Jeg var skuffet over å bli byttet ut mot Chelsea, men du må alltid akseptere managerens avgjørelser, selv om du innerst inne ønsker å fortsette kampen. Jeg fikk et strengt idømt gult kort tidlig i kampen, og det hjalp ikke akkurat min sak.

- For øyeblikket konsentrerer jeg meg bare om å spille på det jeg kan. Jeg har vært uheldig med skader, men håper å ha lagt den perioden bak meg nå. Jeg har jobbet hardt for å forbedre utholdenheten min, som ble skadelidende da jeg ble lyskeoperert. I fjor fikk jeg som regel krampe etter 65 minutter, og måtte byttes ut. I Eindhoven kom ikke krampen før et par minutter før slutt, og jeg kunne spille hele kampen, forteller Warnock.

Rush med tro på Hyypiä og Fowler
Ian Rush spår i dagens Echo at Sami Hyypiä og Robbie Fowler vil komme sterkt tilbake etter å ha vært satt ut av laget i de siste to Liverpool-kampene.

- De er rutinerte spillere, som vet at de får sjansen igjen før eller senere. Begge vil stå frem som gode forbilder for de yngre spillerne, og trene hardt selv om de ikke er på laget. De vil ta vare på sjansen når den kommer, tror Rushy.

Samtidig sier den tidligere goalgetteren at det er alt for tidlig å avskrive de røde i kampen om ligagullet.

- Jeg leste Rafael Benitez sin kommentar om at 75 poeng kan vise seg å bli nok til å vinne ligaen denne sesongen, og jeg er helt enig med han. De såkalte ”fire store” har allerede tapt kamper alle som en. Det er ingen av disse klubbene som skiller seg klart ut, slik tilfellet har vært de siste sesongene. Jeg tror på en jevnere liga i år.

Rykter om Bale
Det verserer igjen rykter om at Liverpool skal være ute etter Southamptons 17 år gamle venstreback, Gareth Bale, i britisk presse. Arsenal skal også være ivrige etter å sikre seg stortalentet.

Halsey dømmer mot Newcastle
Mark Halsey fra Bolton dømmer Liverpools hjemmekamp mot Newcastle i morgen kveld. 45-åringen får med seg Nigel Bannister og John Holbrook som assistentdommere, mens Andre Marriner er kampens fjerdedommer.