Zenden må opereres

Bolo må opereres og vil være ute i fem uker med sin kneskade. Rafa bekrefter Insua-avtale.

Rafa bekrefter i dag at Bolo Zenden vil være satt ut av spill i 5 uker med sin kneskade.

- Det er et hardt slag i ansiktet for oss å miste Bolo. Han er en spiller som går meget godt sammen med de andre spillerne, og er således til stor hjelp for alle, sier manageren.

- Steven Gerrard er nå vår eneste skadefrie sentrale midtbanespiller, så det er ingen tvil om hvor han spiller i morgen.

Benítez sier videre at han ser for seg at både Sami, Agger og Carra kan gå inn i en slik rolle og gjøre en bra jobb.

- Vi har noen alternativer. Carragher kan spille der, Sami Hyypiä kan spille der, og vi har også pratet med Daniel Agger som har fortalt oss at han har spilt i en slik rolle tidligere. Vi tar avgjørelsen i morgen.

- Det er kjedelig med så mange skader, men vi har spillere som kan kan gjøre en god jobb i flere posisjoner på banen, avslutter manageren.

Ellers kan vi ta med at Xabi Alonso i dag var med på oppvarmingen. Det er lite sannsynlig at han blir spilleklar allerede til i morgen, men han kan i det minste ha en god sjanse foran kampen på lørdag.

Rafa bekrefter Insua-avtale
Liverpool bekrefter i dag at den argentinske 17-åringen vil komme på en utlånsavtale når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Emiliano Insua vil skrive under en låneavtale på 18 måneder, der Liverpool kan gjøre avtalen permanent etter neste sesong.

Rafa selv gleder seg til å få argentineren på plass.

- Han er en god, ung spiller med mye potensiale. Han kommer til oss i januar, og da vil vi foreta en fortløpende vurdering av spilleren på Melwood, avslutter han.