- Bra å vinne svake kamper

Fabio Aurelio hevder det kun er et sunnhetstegn at Liverpool evner å vinne fotballkamper, til tross for at finspillet uteblir.

Fabio Aurelio vedgår i et intervju med Liverpools offisielle hjemmeside at dagens kamp mot Wigan ikke var noe videre imponerende skue, men samtidig hever Liverpools brasilianer at evnen til å vinne svakspilte kamper er noe som kjennetegner et titteljagende lag.

- Det var en vanskelig kamp for oss, grunnet den fysiske spillestilen. De (Wigan, journ.anm) har et veldig sterkt lag, og de slår mye langt. Det var ikke alltid mulig for oss å trille ball, men allikevel jobbet laget hardt, og vi fikk derav allikevel et bra resultat.

Videre utdyper den nylig tilbakekomne Aurelio sine utsagn over, da han forklarer at Liverpool foretrekker å spille attraktivt langs bakken, men at man bare kan dra nytte av det å ha et register som går utover finspillet:

- Vi må beherske flere stilarter. Om det er mulig, vil vi holde ballen langs bakken, trille den rundt, og demonstrere vår kvalitet, hvilket vil være fordelaktig for oss. I tillegg må vi evne å kjempe, noe vi gjorde i dag.

- Vi må, i likhet med de andre lagene, være sterke, og dermed sørge for å seire, uavhengig av om vi har dagen eller ei.

Brasilianeren avslutter med å konkludere med hva som har gått skeis tidligere år, og understreker derav viktigheten av å henge med i tet fra starten av:

- Det er veldig viktig for oss å holde oss i toppsjiktet. Det har vi ikke evnet å gjøre tidligere år, grunnet at vi har startet for dårlig.