- Et fantastisk mål

Manager Rafael Benítez var full av lovord om sin nyinnhentede angriper Andriy Voronin, etter at ukraineren scoret sitt første obligatoriske mål for Liverpool.

Det var mange som skjønte lite, da meldingen kom før åttendendelsfinalen i Barcelona, om at Benítez ville hente ukrainske Andriy Voronin fra Bayer Leverkusen på bosman. Spilleren ser kanskje mer ut som han er klar for bygdefest enn Champions League-fotball ved første øyekast, med sin lettgjenkjennelige hestehale - men den 28 år gamle angriperen var muligens klubbens beste spiller i sesongoppkjøringen, og leverte en perle av et mål i dagens kamp mot Toulouse.

- Det var et fantastisk mål av Andriy, og han fikk vist litt av kvalitetene sine, sa Benítez entusiastisk etter kampen.

- Han er annerledes enn resten av spissene våre, er intellegent, og kombinerer bra med sine medspillere. Han kan spille bak en spiss, spille enslig spiss selv, eller angripe fra flankene. Og så kan han score mål som dette!

Manageren synes varmen var et problem, men var fornøyd med utgangspunktet.

- Det var virkelig en tøff kamp. Det var alt for varmt for å kunne spille fotball, men jeg synes vi gjorde en god kamp. Dommeren nektet oss å kaste flasker til spillerne på banen, og at spillerne måtte komme til sidelinjen for å drikke var merkelig når det spilles fotball i slikt klima!

- Vi må jobbe hardt i returkampen, for de viste at de kunne være skumle på kontringer. Det blir en tøff kamp, og vi må fullføre jobben på Anfield, avsluttet spanjolen.

Det har enda ikke kommet noen rapporter på Steven Gerrards skade.