- Gi oss litt kreditt

Benitez mener at Liverpool burde roses for bra spill, i stedet for at Chelsea slaktes. Positiv Dunfermline-debut for Hammill. Liverpool ute etter Christian Poulsen?

Rafael Benitez skulle ønske at folk kan begynne å gi hans mannskap litt kreditt for helgens seier over Chelsea, i stedet for å kritisere London-laget uhemmet slik den engelske pressen har gjort de to dagene som har gått etter kampen. At Chelsea-manager Jose Mourinho bruker skader på forsvarstrioen John Terry, Khalid Boulahrouz og Ricardo Carvalho som unnskyldning for tapet, er heller ikke noe spanjolen kjøper.

- Når vi tapte noen kamper uten Gerrard og Alsono, var det ingen som nevnte at vi manglet spillere. Den første sesongen min i klubben var mange spillere ute med skader, men vi ønsket ikke å bruke det som unnskyldning. Vi fortsatte videre. Vi fortjener litt kreditt for denne seieren. Ikke glem at vi spilte i 10 minutter med 10 mann på banen, mens Alonso fikk behandling i garderboen, uttaler Rafa til Liverpool Echo.

- Jeg har sagt det hele sesongen, at vi har et bedre lag enn tidligere. Nå ser vi at spillere som Pennant og Aurelio spiller virkelig bra. Vi har et godt lag, som kan slå hvem det skal være.

Positiv debut for Hammill
Til tross for at Dunfermline tapte 1-0 for Rangers i skotsk eliteserie i helga, skal utlånte Adam Hammill ha gjort en meget god debut for bunnlaget i skotsk Premier League. I flere kamprapporter blir tenåringen skrytt opp i skyene for innhoppet i andre omgang. Den lettbeinte vingen skapte to gode utligningsmuligheter for sin nye klubb, uten at de ble tatt godt nok vare på av hans nye lagkamerater.

Rykte om Poulsen
Det ryktes at Liverpool har tatt kontakt med agenten til Sevillas danske spiller Christian Poulsen, og at de røde har tilbudt midtbanespilleren en dobling av lønna i forhold til det 26-åringen tjener i Spania. Det påstås at dansken kan kjøpes ut av kontrakten med den spanske toppklubben for 10 millioner euro. Lyon skal også ha vist interesse for den sentrale midtbanespilleren. Den tidligere København- og Schalke-spilleren skal imidlertid ha uttalt at han og hans kone trives veldig godt i Sevilla om dagen.