- Gi oss litt tid

George Gillett oppfordrer supporterne til å gi de nye eierne litt tid til å bevise hva de kan utrette. Han er sikker på at han sammen med Tom Hicks kan vinne fansens tillit.

George Gillett innrømmer overfor liverpoolfc.tv at han har satt seg som mål å vinne respekten til enhver Kopite. Beskjeden fra den nye deleieren til supporterne er: ”Kom og snakke med meg!”

- Jeg ønsker å vinne respekten til fansen. Min oppfordring til dem er at de må gi oss noen år til å bevise hva vi kan oppnå, så får vi se hvor det fører oss hen. Får vi litt tid på oss, vil vi få mye moro sammen, lover amerikaneren.

- Når jeg besøker Anfield vil jeg gå i gatene rundt stadion og snakke med supporterne. Når jeg er på ishockey-kamp, og jeg ser et tomt sete i pausen, går jeg og setter meg der for å snakke med fansen. Jeg vil gjøre det samme her.

- Når jeg kom til Liverpool plukket jeg opp en avis, og det var fire-fem leserbrev om oss der, skrevet av folk som ikke kjenner oss engang. Jeg har bedt mine folk om å spore opp telefonnumrene til disse supporterne, og jeg vil personlig ringe dem.

Medeier Tom Hicks prøver også å forsikre supporterne om at klubben er i de beste hender.

- Dette er ingen overtakelse som den Glazer hadde i Manchester United. Det er ingen gjeld involvert i dette, og som eiere av en vidunderlig klubb som dette har vi et ansvar for å ta vare på tradisjonene og sjela i Liverpool FC, sier han til liverpoolfc.tv.