- Gode nok til å vinne både hjemme og ute

Ian Rush mener at Liverpool nå er sterke nok til å kjempe om å vinne både Champions League og Premier League. Toppscoreren tror Torres og Kuyt spiller fra start.

- Mye har vært snakket om at ligaen må være øverste prioritet for Liverpool denne sesongen, skriver Rushie i sin spalte i Liverpool Echo. - Selvsagt er vi alle desperate etter å ende den lange ventetiden på en ligatittel, men jeg mener ærlig talt at Rafa Benitez nå har en tropp som er god nok til å holde helt inn både hjemme og ute på kontinentet, fortsetter Ian.

- Vi kan ikke undervurdere Porto i kveld, men i gruppespillet dreier det seg om å få enkelte resultater på bortebane og vinne sine hjemmekamper. Det har vi lykkes veldig bra med tidligere, og Rafa har en fenomenal statistikk etter at han tok over.

- Jeg forventer at Fernando Torres og Dirk Kuy er tilbake på laget mot Porto. Begge jobber ekstremt hardt og går foran. De er også veldig gode til å kunne holde på ballen og det er viktig hvis du skal lykkes ute i Europa. Det kan bli en stor kveld for Torres, som vil se fram til sjansen å få spille i Champions League.

- Det vil også være godt å se Fabio Aurelio tilbake på banen. Brasilianeren syntes nettopp å ha vendt seg til engelsk fotball da han røk akillesen. Forhåpentligvis kan han nå finne tilbake til den formen. Alvaro Arbeloa har gjort det bra på venstreback tidligere, men Aurelio gir Rafa Benitez flere muligheter.

- Det var de som klaget over at Torres og Steven Gerrard ikke startet mot Portsmouth, men vi stilte likevel med et lag som var godt nok til å vinne. Selv om med de to nevnte er det ikke sikkert vi hadde tatt tre poeng siden Portsmouth aldri er en lett plass å komme til. Bare sist måned spilte Manchester United uavgjort der. Hvis vi kan få et bra resultat i Portugal vil det ha vært en positiv uke.

- Manageren valgte ut det laget han mente ville være best mot Portsmouth, etter at oppholdet med landskamper kom på et dårlig tidspunkt for et Liverpool som hadde fått en god start på sesongen. Sju poeng på de tre ligakampene mot Portsmouth, Birmingham og Wigan ville være bra, og det kan vi fortsatt få.