- Halvparten av jobben gjenstår

Den finske midtstopperen advarer sine lagkamerater mot å ta for lett på oppgaven som venter tirsdag kveld. Strålende fornøyd Ferguson innrømmer at Liverpool hadde uflaks.

Sami med advarsel
Liverpool vant som kjent 2-1 i det første oppgjøret på Camp Nou, etter en meget god forestilling. Scousernes finske stopperkjempe mener allikevel at kun halve jobben er gjort.

- Vi vet at vi må gjøre en like god kamp nå, som vi gjorde i Barcelona, sier Hyypia til Skysports.

- Hvis vi faller i nivå, kommer Barca til å utnytte det, og vi ryker ut funderende på hva som gikk galt. Det er kanskje en gammel klisjé, men bare halvparten av jobben er gjort. Det er fortsatt 90 minutter igjen på Anfield, og ingen må tro at en Champions League-mester ikke tror de kan snu dette. Barcelona har vunnet på Anfield før, og kun en topp forestilling av oss vil være godt nok til å sende oss til de siste åtte.

Ferguson innrømmer heldig trepoenger
Alex Ferguson var i det ydmyke hjørnet, etter at laget hans hadde forlatt Anfield med tre poeng i lomma.

- Liverpool føler seg sikkert veldig uheldige, og det har de grunn til. De spilte en god kamp, og de ødela rytmen i angrepsspillet vårt. De hadde noen store sjanser, men vi slapp unna, og trakk det lengste strået til slutt.
Det var et strålende resultat for oss. Forrige helg avgjorde vi kampen mot Fulham i sluttminuttene, og det samme gjorde vi altså på Anfield. Vi har hatt en del flaks de siste ukene, noe man må ha for å vinne titler.

Liverpool ønsker engelsk tenåring?
Ifølge Daily Mirror, skal Rafa Benitez være interessert i Sheffield Uniteds 16-år gamle midtbanespiller Jacob Mellis.
Sportsjournalist Alan Nixon mener at Rafa, som i det siste har signert flere utenlandske ungdommer, skal være klar for å betale for å sikre seg den talentfulle vingen. Prisen Liverpool må betale for å hindre Mellis å skrive proffkontrakt med Sheffield United, skal ligge på rundt en million pund.