- Jeg vil kjøpe, ikke selge

Benítez forventer ingen spillersalg i januar, men savner en midtstopper. De røde til gode å vise sitt beste. Crouch kan ikke forestille seg andre klubber. James Smith ferdig i Liverpool.

Rafael Benítez tror ikke at noen av hans seniorspillere kommer til å forlate klubben i januar. Han innrømmer at man aldri kan si aldri, spesielt hvis en det kommer et tilbud på £40M på bordet.

Det har vært mange spekulasjoner i media om at for eksempel Peter Crouch, Momo Sissoko og John Arne Riise kan være på vei bort, men Rafael Benítez forholder seg svært rolig til oppslagene i pressen.
- Vi tenker ikke på å selge noen i øyeblikket. Hvis noen ønsker å dra, så er ikke dette tidspunktet. Om sommeren er det enklere.

- Vi skal forsøke å si nei til salg, men dersom noen tilbyr £40 millioner for en spiller, så må vi kanskje tenke på det. Det avhenger av situasjonen.

- Men saken er den at om vi selger, så må bringe inn en annen spiller for å beholde troppen like sterk.

Rafael Benítez utelukker imidlertid ikke kjøp av en midtstopper. Fiorentinas tsjekkiske landslagsforsvarer Tomas Ujfalusi er sterkt linket.
- Vi vet at det å ikke ha enda en midtstopper er en risiko, men vi kunne ikke gjøre noe i løpet av forrige overgangsvindu.

- Nå må vi jobbe hardt og hente inn den riktige spilleren på den riktige plassen, hvis mulig. Vi har noen navn, og jeg er sikker på at klubben vil støtte meg hvis jeg gir dem et navn på spilleren jeg ønsker å kjøpe.

Liverpool ligger ni poeng bak Manchester United, men har én kamp til gode.
- Vi er i en god posisjon, men det kunne ha vært bedre. Vi har fremdeles til gode å vise vårt beste. Vi må være mer kliniske foran mål, score mål i de viktige øyeblikkene for å avgjøre kampene. Vi må score i de avgjørende øyeblikkene - det er et område vi må forbedre.

- Jeg tror fortsatt at vi kan vinne liagen, men vi må konsentrere oss om å fortsette slik vi har gjort i julen.

Manchester City, Chelsea og Arsenal har avgitt poeng i løpet av uken.
- Vi sa før jul at dette kunne bli en god periode for oss. Vi har tatt seks poeng så langt, og vi har kommet litt nærmere toppen. Etter denne perioden kan vi være enda nærmere.

- Kan bare gå nedover
Peter Crouch hevder at han aldri ønsker å forlate Liverpool. Da vil karrieren kun gå en vei - nedover.
- Jeg vet at dersom jeg reiser herfra så kan det bare gå nedover, forteller Crouch til LFC Magazine. 

- Man ønsker å spille for en klubb som denne så lenge man kan.

- Liverpool er en slik plass man sikter på å være hele karrieren. Å spille for en slik klubb og spille om titler år etter år er det alt handler om.

- Da jeg spilte lite på begynnelsen av sesongen, fortalte manageren at han ville begynne å velge meg ut. Det har han gjort.

- Se bare på hvor vi er i øyeblikket. Vi er med helt fremme i Premier League, vi er fremdeles med i Champions League og FA-cupen starter snart.

- Vi har så spennede tider fremfor oss dene sesongen. Jeg har som hensikt å være her for å nyte det.


James Smith ferdig i Liverpool
I går kom meldingen om at James Smith har signert en ny låneavtale med Stockport gjeldende for resten av sesongen. Nå opplyser Liverpoolfc.tv at James Smith faktisk er fritilt fra kontrakten med Liverpool og at 22-åringen har signert en permament kontrakt med Stockport ut inneværende sesong. Smith fikk kun én førstelagskamp for Liverpool, da han ble byttet inn mot Reading i Carling Cup 25. oktober 2006.