- Målet er å bli Englands Number One

Scott Carson har som mål å bli Englands førstemålvakt. Carson kan få sin England-debut mot Østerrike. Liverpool-Porto på Viasat Sport 2.

Liverpools utlånte keeper Scott Carson håper at han en gang i fremtiden blir Englands førstemålvakt. Carson kan komme til å få sin A-landslagsdebut når England i morgen møter Østerrike i privatlandskamp i Wien.
- Å bli Englands førstekeeper er målet. Det er ingen vits for meg å gå rundt og slå meg til ro med det jeg har. Jeg må forsøke å ta et steg videre, jobbe hardt og forhåpentligvis vil jeg få sjansen for England til å vise at jeg holder nivået.

- Jeg tror ikke at avstanden er stor mellom alle keeperne - Robert Green, Chris Kirkland, David James og Paul Robinson.

Paul Robinson har fått massiv kritikk etter flere tabber for klubb og landslag. Carson lar seg derimot ikke påvirke av slikt.
- Skremmer slik kritikk meg? Ikke egentlig. Man må ta det gode med det dårlige. Det er ok når alle snakker om deg når man gjør det bra, men en gang kommer man til å gjøre en dårlig kamp. Da må man være klar til å ta i mot kritikk.

- Jeg var i rampelyset fra jeg var 18-19 år, og de første kampene tidlig i min karriere synes jeg var vanskelige. Nå tenker jeg ikke på det. Jeg bare konsentrerer meg om å spille en god kamp. Nå føler jeg meg langt mer komfortabel og har mer tro på meg selv til å håndtere det.

- Det har vært en helt ny utfordring for meg denne sesongen. Forrige sesong var jeg utlånt til Charlton. Da måtte jeg gjøre fem eller seks redninger per kamp.

- Med et lag som Villa denne sesongen er jeg heldig om jeg må foreta én redning per kamp. Det er kanskje derfor Petr Cech er den beste keeperen i verden fordi han må foreta én redning, og han gjør det.

- Jeg må jobbe med ulike sider ved spillet mitt denne sesongen, blant annet konsentrasjon.

Petr Cech mente tidligere i sesongen at Carson var keeperen Steve McClaren burde satse på som Englands målvakt.
- Det var hyggelig det han sa om meg tidligere i sesongen. Forhåpentligvis kan jeg komme i nærheten av hans standard i løpet av et par år.

- Det er nivået man streber etter. Hans beste side er stabiliteten. Det er svært sjelden du ser at han spiller en dårlig kamp. Han plukker innlegg, gjør gode redninger og han ser rolig ut på banen. Det er derfor han er verdens beste keeper.

Liverpool-Porto på Viasat Sport 2
Ifølge TV3 tekst-tv side 703 så sendes Liverpool-Porto i Champions League onsdag 28. november direkte på Viasat Sport 2. Oppgjøret sendes også i sin helhet på Viasat 4 fra kl. 23:30.

Bellamy "Årets spiller i Wales"
Craig Bellamy har fått prisen som "Årets spiller i Wales". 28-åringen signerte for West Ham i sommer, etter kun én sesong på Anfield. I London-klubben har spissen scoret fire mål på åtte kamper.