- Tapet får ingen betydning for min fremtid

Rafael Benitez er sikker på at dagens tap for Man Utd ikke vil få noen direkte betydning for hans fremtid på Anfield. Nå ser han frem til å møte eierne for å diskutere strategien videre.

Rafael Benitez uttaler til BBC Sports at han ikke tror at dagens tap for Manchester United vil ha noen betydning for hans fremtid på Anfield. Klubbens eiere, Tom Hicks og George Gillett, måtte fra direktørboksen konstatere at gjestene ble for sterke i dag, og dermed har Liverpool ti poeng opp til Arsenal, som troner på toppen av tabellen etter å ha beseiret Chelsea i ettermiddag.

Ikke noe ideelt utgangspunkt for Benitez, når han nå skal i møte med eierne angående transferbudsjettet med andre ord.

- Det vil være et møte der vi snakker om fremtiden, ikke bare om en kamp, svarer Benitez på spørsmål om dagens resultat vil få betydning for hva som skjer på møtet.

- Vi må få klarhet i misforståelsen som har vært, og vi må få klarhet om fremtiden. Møtet holdes for å få rede på hva slags posisjon vi befinner oss i nå, og jeg har tro på at det blir et positivt møte, uttaler Liverpool-manageren.

Benitez skal som kjent være frustrert over at eierne ikke har lagt penger på bordet for å gjøre avtalen med Javier Mascherano permanent, men på spørsmål fra pressen ville ikke manageren gå inn på spesifikke temaer.

- Det er viktig å klargjøre situasjonen nå. Etterpå får vi snakke om navn. Vi vil snakke om problemene vi har og om løsninger, og etterpå kommer vi til å si noe, om det er nødvendig. Vi vil snakke om og tenke på fremtiden.