- Vi er godt forberedt

Benítez glad for at returen spilles på Anfield. Debut for Mascherano? Carragher lar seg ikke lure av Barcelonas svake generalprøve. Frank Rijkaard skryter av Liverpool.

Rafael Benítez sier at han og spillerne nå er klar for utfordringen som venter dem mot Barcelona på Nou Camp i morgen. Barcelona er favoritter til å gå videre, men på dagens pressekonferanse virket manageren å ha god tro på avansement.
- Vi er klare mentalt og fysisk til denne kampen. Alle spillerne forstår hvor viktig den er. Stemningen er veldig god. Laget er helt konsentrert på kampen som kommer.

Rafa glad for retur på Anfield
Barcelona er fremdeles ubeseiret hjemme i Champions League. De har også en meget god hjemmestatistikk mot engelske klubber. På 22 kamper har de vunnet 13, spilt uavgjort åtte og kun tapt én gang. Tapet kom mot Liverpool i semifinalen av UEFA-cupen i 1975/76. De røde gikk som kjent seirende ut av UEFA-cupen den sesongen. Benítez er imidlertid svært glad for at returoppgjøret spilles på Anfield.
- Jeg er glad for at returen går hjemme. Jeg regner med den faktoren skal virke positivt i vår favør. Barcelona skaper alltid sjanser. Det kommer til å bli vanskelig, men vi skal gjøre vårt beste for å begrense deres scoringsmuligheter.

Debut for Mascherano?
Rafael Benítez avslører også at han ikke vil ha betenkeligheter med å la Javier Mascherano debutere på Nou Camp.
- Mascherano er en veldig erfaren spiller. Jeg nøler ikke med å bruke ham hvis klareringen fra FA kommer fram i tide. Han har blitt klarert av FIFA og Premier League, så nå må vi vente, men det ser positivt ut fordi alle har sagt ja.


Carra håper på ny god kamp mot Barça
Jamie Carragher setter sin lit til at Liverpool kan beholde den gode statistikken på Nou Camp etter morgendagens møte med Barcelona. De røde har ikke sluppet inn mål på de tre besøkene på den berømte arenaen. Holder Liverpool nullen igjen, så tror visekapteinen at sjansen for avansement er stor.
- Vi har klart noen gode resultater tidligere, og jeg er sikker på at 0-0 anses som et godt resultat denne gang også. Vi møter de europeiske mesterne og et lag som var svært nær ved å bli verdensmestere også. Vi vet at det kommer til å bli vanskelig.

- Vi har hatt ti dager siden vi spilte kamp sist. Vi reiste til Portugal for å forberede oss til denne kampen, så vi er klare. Det viktige på kampdagen er å spille bra og være fokusert, fordi Barcelona har topp kvalitetsspillere.

- Det ser ut til å bli en stor mulighet for alle involverte, og vi ser alle frem til det.

Jamie Carragher tror ikke man skal legge for mye vekt på  Barcelonas svake resultat mot Valencia i helgen.
- Jeg har sett mye på dem i det siste. Jeg ser ikke mye galt. De kontrollerte kampen mot Valencia, og de var muligens litt uheldig. Det er fremdeles på første plass i ligaen, så det kan ikke være så mye galt.

- De er et topplag, men som for alle lag har de svakheter, og det er hva vi har arbeidet med for å prøve å utnytte. Vi vet hva vi har å gjøre, og nå er det opp til oss å nyte det å spille på en av de beste stadionene i verden, og sørge for at vi for med oss det riktige resultatet.

Rijkaard skryter av Liverpool
På dagens pressekonferanse hadde Barcelona-trener Frank Rijkaard mye positivt å si om Liverpool.
- Jeg synes Liverpool er et storlag, de var og de er det fremdeles. Vi ser virkelig frem til å møte dem. Det kommer til å bli en spennende kamp mellom to sterke lag.

- Historisk sett er de et av de største lagene man kan spille mot. Jeg har minner fra barndommen da jeg så dem på tv. Det var alltid en glede å se på dem.

- Jeg liker også veldig godt måten de spiller på nå. De har en stor trener og store spillere.

I spansk presse har det blitt hevdet at Rijkaard har laget en plan på hvordan de skal håndtere Peter Crouch.
- Det er ikke sant at vi har forberedt oss spesielt på Peter Crouch. Han er en veldig viktig spiller, men det er også mange andre viktige spillere i Liverpool.

Liverpool har hatt ti dager med spillefri, mens Barcelona var i aksjon i helgen. Rijkaard tror nødvendigvis ikke at dette taler til Liverpools fordel.
- Vi får se i morgen om det er tilfelle eller ikke. Tapet mot Valencia kan være en god motivasjon for os til å gjøre det bra mot Liverpool.

- Vi har stor respekt for dem. I morgen vil det beste laget vinne kampen.