- Vi får bare ikke nok billetter

Rick Parry må bare beklage til alle fans som vil bli skuffet over manglende kampbillett til finalen. Dudek utelukker å fortsette karrieren i England.

Finalebilletter er det heteste samtaleemnet rundt Liverpool om dagen. Det er ventet at 40.000 Liverpool-supportere vil ta turen, og Liverpool mottar bare 17.000 finalebilletter. Trolig kunne man solgt ut hele Olympiastadion i Aten med Liverpool-supportere, men UEFA, sponsorer og andre skal ha sin del av kaka.

- Vi forstår at mange vil være frustrerte, og vi sympatiserer med dem. Problemet vårt er at det rett og slett ikke er nok billetter i forhold til etterspørselen, og vi mener det er mest rettferdig med en trekning, sier Rafa til Liverpoolfc.tv i dag.

- Det er tre eller fire tusen supportere som har vært på syv Champions League-kamper, og har det registrert. De vil ha førsteretten på billettene. Forskjellen denne gang i forhold til i 2005 er at det er så mange som har 6 Champions League kamper registrert. Det er mange flere i år. I 2005 fikk flesteparten av de med 6 kamper finalebillett, men i år er det så mange at det må bli en trekning.

Flere sesongkortsholdere med 6 kamper registrert mener at de bør være prioritet fordi de er sesongkortsholdere. Slik blir det altså ikke.

- Det er mange måter å gjøre dette på, men det var slik vi avgjorde å gjøre det før sesongen. Vi kan ikke endre på det nå. Vi har behandlet billetter til de forskjellige turneringene separat i fire år nå.

Parry kan fortelle at Liverpool ikke kommer til å bli tildelt flere billetter, selv om AC Milan ikke skulle klare å selge sin kvote - som i 2005.

- Om AC Milan skulle returnere billetter vil de gå til UEFA som nøytrale billetter. Jeg tror ikke de vil ombestemme seg. Det er frustrerende, og vi vet det vil være mange skuffede fans. Vi har bare ikke nok billetter, så enkelt er det.

Liverpool vil offentliggjøre detaljene rundt salg av finalebilletter på tirsdag.

Dudek utelukker å bli i England
Jerzy Dudek kommer neppe til å få forlenget sin kontrakt med Liverpool, og kommer til å forlate klubben i sommer. Helten fra Istanbul vil ikke fortsette karrieren sin i England.

- Kontrakten min går ut, og jeg må spille fotball. Jeg har lyst å spille, men det vil være umulig for meg å fortsette karrieren i England, sier Dudek til engelske tabloider i følge Skysports.com

- Jeg kan ikke se for meg å entre Anfield på en kampdag, se The Kop, og så håpe Liverpool taper.