- Vi har lagt feiden bak oss

Tom Hicks sier i et intervju at man har lagt problemene med Rafael Benitez bak seg, og håper han kan se fram mot en lang fremtid med ny stadion med 70.000 tilskuere.

I et intervju med nyhetsbyrået Associated Press (AP) sier eier Tom Hicks at man har skværet opp med Rafael Benitez. Texaneren, som eier Liverpool FC sammen med George Gillett, har også sitt å si om kampen mot Manchester United, engelsk presse og ny stadion i Stanley Park.

Kampen mot MU
- Jeg synes vårt lag spilt som om de ikke trodde at de var gode nok til å vinne, de spilte gjerrig, var konklusjonen Hicks hadde etter tapet mot Man Utd på Anfield.

Skværet opp
- Jeg mener at fansen her er veldig seriøse. De ønsker at vi skal gjøre Liverpool til et topplag, og de kommer til å være skeptiske inntil vil greier det.

- De ønsket å beskytte Rafa. Det må du beundre, sier 61-åringen om protestmarsjen som etterfulgte den offentlige skittentøyvasken mellom manager og eiere.

- Vi synes Rafa er glimrende. Vi har lagt alt det bak oss.

- Vi ønsket å se hva vi kunne gjøre med de spillerne vi allerede hadde kjøpt. Vi ønsket å se om laget kunne sette seg, forklarer Hicks på hvorfor man ikke ville gi Rafa muligheter til å arbeide i transfermarkedet tidligere.

Pressekonferansen
- Så gikk han til en pressekonferanse og på en måte surmulte og svarte på samme måte 20 ganger. "Jeg fokuserer på mitt lag." I etterkant begynte media å finne opp alt mulig. De påstod at vi skulle sparke ham. De hevdet at jeg hadde bedt ham om å holde kjeft. De gjorde dette til en kamp mellom Benitez og amerikanerne. På en måte var det virkelig morsomt å følge med på.

Stadion
- Vi vurderte å gjøre den så stor som 80.000, men for vårt marked vil den riktige størrelsen trolig være et sted mellom 70.000 og 73.000. Da vil det bli den tredje største arenaen i England, etter Wembley og Old Trafford.

Fansen
- Det er deres klubb. Den forrige familien eide klubben i 51 år, og klubben har eksistert i 115. Forhåpentligvis vil vi også ha den i lang tid.