- Vi må holde det gående

Xabi Alonso understreker at man nå ikke må sole seg i glansen av seieren mot Chelsea. Andy Johnson ikke klar til derby på Anfield. Reservelagskampen i fare.

- Viktig seier mot Chelsea
Xabi Alonso legger ikke skjul på at det smakte godt å vinne over Chelsea sist lørdag, de første poengene man har tatt mot de rike fra London siden Rafa Benitez ble manager på Anfeld, men at man samtidig nå må holde beina solid plantet på bakken.  I et intervju med Liverpool Echo sier spanjolen at man nå må konsentrere seg om å fortsette i det sporet man er kommet, heller enn å drømme om muligheter til ligagull.

- Alle kamper er viktige, men når du har vist at du kan slå de beste er det viktig at du fortsetter på samme måten og ikke tror at du allerede har oppnådd det du skal, forklarer baskeren.

- Etter å ha tapt de tre første kampene vi spilte mot Arsenal, Chelsea og Manchester United, var det viktig at vi beholdt troen.  Etter å ha fått en seier som den på lørdag, er det vesentlig at vi greier å beholde selvtilliten samtidig som vi ikke mister konsentrasjonen.

- Det er farlig når folk begynner å snakke om tittelen, siden vi må være realistiske.  Vår posisjon for øyeblikket er at vi blir bedre, og jeg vil foretrekke å snakke om det.  Vi er i en bra posisjon nå, men vi må bare fortsette.

- Vi behøvde et resultat som det vi fikk mot Chelsea på lørdag.  Vi vet at de hadde sine problemer, men de har mange store spillere i troppen og vi gjorde en god jobb.


Evertons toppscorer ute
Andy Johnson ble båret av banen da Everton slo Wigan sist helg.  En fryktet at angriperen hadde brukket ankelen, men undersøkelser viser at det ikke er snakk om noe brudd.  Toppscoreren til de blå har imidlertid så store skader i vevet i ankelen, at man på Goodison sier at han er uaktuell til lokaloppgøret mot Liverpool, på Anfield 3.februar.


Frost i Wrexham
Liverpool melder at det er fare for at kveldens reservelagskamp kan bli avlyst.  Det vil være en inspeksjon kl 15.00, for å avgjøre om nattefrost har gjort gressmatta for hard til å kunne spilles på.