- Vi må spille bedre

Steve Heighway om gårsdagens FA Youth Cup-kamp. Stor tro på Astrit Ajdarevic. Benítez ønsker flere mål fra Jermaine Pennant.

Steve Heighway kunne glede seg over å ha holdt tett bakover, men mener laget hans burde spilt bedre fotball for de over 1000 fremmøtte på Anfield.
Liverpool slo altså Reading 1-0 i går kveld, og avanserte til kvartfinalen i FA Youth Cup.

- Jeg er fornøyd med resultatet, men ikke med spillet vårt. Reading var gode på frispark og dødballer, og våre fire bak håndterte det glimrende. Martin Hansen i mål var fantastisk. Han er bare 16 år, og han gjorde en god kamp. Dessverre spilte ikke resten av laget like bra, sier Heighway til Liverpoolfc.tv.

- Jeg var misfornøyd med hvordan vi spilte. Vi spilte ikke slik vi ønsker å spille, med å holde pasningsspillet på bakken. Vi kan ikke gå langt i denne turneringen om vi ikke får til pasningsspillet vårt.

Liverpool møter nå vinneren av Sheffield United og Middlesbrough på bortebane i kvartfinalen.

- Vi kjenner til Middlesbrough, og de spiller god fotball. Sheffield United kjenner vi ikke så godt til, men vi får se kampen deres og få et innblikk i hva vi har i vente, avslutter Heighway.

Ellers måtte Ray Putterill på sykehuset for røntgen etter grisetaklingen han ble utsatt for i andre omgang i går.

Stor tro på nyankomne Astrit Ajdarevic
Den 16 år gamle svensken gjorde i går kveld sin debut i kampen mot Reading. Han erstattet Woodward i pausen, og la seg sentralt på midtbanen. Astrit var god til å holde på ballen, og viste han hadde en god venstrefot. Mest slående var nok det at han utseendemessig var veldig lik Patrik Berger, og brukte også tsjekkerens gamle draktnummer - 15.
Steve Heighway har stor tro på svensken, og mener vi får se mye mer til han i tiden som kommer. Det er lenge siden den svenske sesongen ble avsluttet, og han trenger nok tid på å komme tilbake på toppnivå fysisk.

- Han har mye talent, men han kom til oss ute av form, og har bare vært med oss en uke. Det eneste vi kunne gjøre var å starte med ham på benken, sa Steve Heighway til Liverpoolfc.tv etter gårsdagens kamp.

- Når han er fysisk i toppform er han en veldig god spiller. Astrit har mye å by på, men er en liten måned unna kampformen.

- Han har funnet seg godt til rette. Ajdarevic var her på prøvespill like før jul, og vi er veldig fornøyde med signeringen. Jeg tror han vil bli en glimrende spiller, og tror vi kan ha en kommende storspiller her.

Benítez ønsker flere mål fra Pennant
Rafa håper på flere mål fra sin høyrekant etter perlescoringen mot Chelsea forrige helg.
Pennant scoret som kjent sitt første mål, med en halv volley fra langt hold, og nå håper Benítez at den unge engelskmannen skal bygge videre på dette.

- Jeg snakket med Jermaine før kampen, og fortalte ham at han må score flere mål. Han må være mer egoistisk, sier manageren til Liverpoolfc.tv

- Han scoret et fantastisk mål, men jobbet også hardt gjennom hele kampen - og gjorde det vanskelig for Ashley Cole, som er en god spiller. Pennant jobbet godt både fremover og bakover på banen.