18-årig Ajax-spiss på vei?

Hele helgen har det gått rykter om at Liverpool er klar til å hente over unggutten Jordy Brouwer fra Ajax. Teknisk direktør i klubben bekrefter nå Liverpools interesse.

Liverpool har hentet inn mange unge talenter enten på prøve eller fast kontakt de siste månedene. Nestemann inn kan bli 18-åringen Jordy Brouwer fra Ajax. Nederlanske medier skriver at han er klar til å signere en kontrakt på 4,5 år. Kilder liverpool.no har vært i kontakt med i kveld mener det i første omgang kan være snakk om utlån frem til sommeren.

Brouwer er spiss og er hele 1,90 cm høy. Forrige sesong scoret han 28 mål på et av klubbens juniorlag. Denne sesongen har han nettet 12 ganger og er toppscorer for A1 - laget for de nestbeste i klubben. Etter det vi kjenner til hadde klubben valget mellom å satse på Moestafa El Karib og Jordy videre, og valgte førstnevnte.

Brouwer fyller 19 år den 26. februar og har spilt for Nederland U-19. Flere andre engelske klubber skal også ha fulgt utviklingen hans. Spissen vil ikke koste mye i overgangssum.

Teknisk direktør, Martin van Geel, bekrefter interessen fra Anfield, men legger til at de har ventet med å sette unggutten på bedre kontrakt på grunn av usikkerhet om spilleren er klar for større oppgaver.

- Vi var ikke helt overbevisst om at han enda var klar til å ta det siste skrittet opp, sier Van Geel i en uttalelse som blir gjengitt av mange nederlandske medier. Han sier videre:

- Klubben har snakket mye med Jordy om fremtiden hans, men dette stoppet opp da Liverpool viste interesse. Dette sier jeg uten bitterhet, og vi ønsker alle Jordy lykke til i Liverpool.

Saken er oppdatert.