Ablett bekrefter ny Duran-skade

Gary Ablett bekrefter at uheldige Fransisco Duran pådro seg en ny skade under reservelagets treningskamp i London i går. Lege vil vurdere og diagnostisere skaden i dag.

Etter ni måneder på sidelinja etter en alvorlig kneskade og større operasjon startet Fransisco Duran i går sin første kamp for Liverpools reservelag, i treningskampen mot Tottenham. Det comebacket varte bare i 13 minutter. Reservelagstrener Gary Ablett bekrefter til liverpoolfc.tv at den uheldige spanjolen har pådratt seg en ny skade, men sier ingenting om skadens art eller omfang.

- Det eneste negative med denne treningskampen var at Francisco Duran fikk seg en smell, og måtte forlate banen før det hadde gått 20 minutter. Men vi håper det ikke er noe alvorlig. Vi vil få skaden vurdert i dag, uttaler Ablett.

Reservelagstreneren var ellers fornøyd med å beseire Spurs 2-1 etter sene scoringer av forsvarer Martin Kelly og Craig Lindfield.

- Jeg er virkelig godt fornøyd med guttene. De viste karakterstyrke og gode holdninger. Tottenham gjorde det første målet i kampen på straffespark, men vi kom tilbake med to sene scoringer og vant fortjent.