Ablett fornøyd med innsatsen

Reservelagstrener Gary Ablett var rimelig tilfreds og roste arbeidsmoralen etter uavgjort mot Man Utd. To nye tenåringer klare for Liverpool.

Reserver i fremgang
Bolo Zenden og Jack Hobbs(bildet) spilte hver sin omgang etter skader, da Liverpools reserver spilte 0-0 i en sjansefattig kamp borte mot Manchester United i går.  Trener Gary Ablett berømmet spesielt den innsatsen hans unge lag la for dagen mot en mer rutinert motstander.

- Vi startet kampen veldig svakt og passet ikke ballen slik som vi kan.  Vi ble imidlertid bedre mot slutten av første omgang og kunne med litt mer flaks ha scoret.

- Vårt mål var å hindre United i å spille og våre gutter løp til krampa tok dem, og jeg vil gjerne takke vår fysiske trener Antonio Gomez for at han har sørget for å få spillerne i en slik form.

- I andre omgang var vi fullt på høyde og Jack Hobbs gjorde det bra i sin første kamp tilbake.  Vi følte at Nabil El Zhar hadde en helt legitim scoring annullert for offside, men totalt setter er det et godt tegn at vi er misfornøyd med å spille uavgjort borte mot United.

- Laget har fremgang og spillerne jobber hardt for hverandre, og de prøver å utføre de tingene vi ber dem om.


Enda to unggutter hentet inn
Liverpool FC bekrefter i dag at 17-åringen Ronald Huth har skrevet under en avtale som binder ham til de røde i to og et halvt år fremover.  Midtstopperen kommer fra Tacuary FC i Paraguay og besitter i tillegg et italiensk pass.  En landsmann med Huth har også vært og trent med Liverpool, men ble sendt hjem da det var problemer med hans pass og arbeidstillatelse.

Etter det liverpool.no forstår skal Liverpool også ha skrevet kontrakt med den 16-årige keeperen Dean Bouzanis.  Australieren skal ha imponert etter en ukes prøvespill på akademiet.