Ablett roser Hobbs

Reservelagstrener Gary Ablett er raus med rosen av Jack Hobbs etter at han holdt erfarne Wigan-angripere i sjakk. Ny ung spanjol linkes. Billettinfo PSV hjemme. Tap for Roque.

Reservelagstrener Gary Ablett roser midtstopper Jack Hobbs for hans strålende spill i gårsdagens kamp mot Wigan. En kamp som Liverpool som kjent vant 2-0 etter to scoringer av innbytter Besian Idrizaj. Dette var Hobbs sin første start som midtstopper denne sesongen, noe som også er hans favorittposisjon. Han responderte med å holde Wigans erfarne angripere Julius Aghahowa og Andreas Johansson i sjakk.

- Jeg syntes vi fortjente de tre poengene, og Jack var fabelaktig og gikk foran som et godt eksempel for resten av forsvarsrekka. Han har ikke fått mange sjanser som midtstopper denne sesongen, ettersom han var skadet lenge og deretter har han stort sett spilt i en ankerrolle på midtbanen. Jack er en god gutt og en mann for fremtiden, uttaler Ablett til liverpoolfc.tv.

- Wigan stilte med et rutinert lag, og vi hadde problemer i starten av kampen. Men vi spilte oss inn i oppgjøret og kjempet bra. Det ble en vanskelig kamp for spissene våre, Jordy Brouwer og Craig Lindfield, mot et erfarent Wigan-forsvar med spillere som Arjan De Zeeuw og Andreas Granqvist. Det ble bedre når Bezian Idrizaj kom på banen, og han gjorde målene våre og spilte en god kamp.

Ny ung spanjol linkes
Spanske AS skriver i dag at Liverpool er ute etter å sikre seg Athletic Bilbaos tenåringsforsvarer Mikel San Jose. Avisen hevder at de røde allerede har hatt samtaler med spilleren om å flytte til England etter sesongslutt. 17-åringen har ingen proffkontrakt med sin spanske klubb, og dersom han velger å skifte beite vil Liverpool kun måtte ut med £70 000 i kompensasjon. Forsvareren har fortsatt til gode å debutere for La Liga-klubbens førstelag i offisiell kamp, men han har spilt privatkamper for førstelaget.

Billettinfo PSV hjemme
Billettkontoret på Anfield har offentliggjort detaljene omkring billettsalget til kvartfinalen mot PSV Eindhoven på hjemmebane onsdag 11.april. I utgangspunktet er det bare supportere som har alle de fire foregående hjemmekampene i Champions League registrert på sine fancards som får kjøpe billetter til denne kampen. Aksjeseiere får kjøpe billetter fra i morgen, torsdag 15.mars. Sesongkortholdere med alle fire hjemmekampene får deretter slippe til fra fredag 16.mars til mandag 19.mars. Fancardholdere med alle fire hjemmekampene står deretter for tur i perioden tirsdag 20.mars til torsdag 22.mars.

I perioden fredag 23.mars til søndag 25.mars åpner man så for salg til både sesongkortholdere og fancardholdere med 3 av de 4 hjemmekampene i Champions League registrert på sine kort. Dette gjelder imidlertid trolig veldig få, ettersom Barcelona-kampen aldri gikk på salg til de med to kamper registrert. Skulle det bli igjen billetter etter dette salget, vil billettkontoret komme med nye detaljer omkring videre salg senere.

Tap for Spania U19
Spania U19 tapte i går den første av to privatlandskamper mot Portugal U19 med 0-1. Vinnermålet kom i det 64.minutt, minuttet før Liverpools Miki Roque ble byttet inn. Liverpool-linkede Mikel San Jose spilte for øvrig hele kampen. Det er ny kamp mellom lagene i morgen.