Arbeloa friskmeldt

Arbeloa tilbake etter sykdom. Gerrard og Torres starter mot City. Sven Göran Eriksson frykter Steven Gerrard. Keeper linket. Billettinfo West Ham.

Liverpool Echo melder at Alvaro Arbeloa er tilbake i troppen etter han man mistet oppgjøret mot Derby på "Boxing Day" grunnet sykdom. Både Gerrard og Torres blir å finne i startoppstillingen mot Manchester City i morgen, skriver Liverpool Daily Post. Også Harry Kewell, Javier Mascherano, Dirk Kuyt og Yossi Benayoun kan være tilbake blant Rafas elleve utvalgte mot City. Kewell ble hvilt mot Derby.

Sami Hyypiä pådro seg et overtråkk i ankelen mot Derby, og er svært tvilsom. Finnen får intensiv behandlig på Melwood for å kunne rekke oppgjøret på City of Manchester Stadium. Daniel Agger, Jack Hobbs eller Alvaro Arbeloa kommer inn i midtforsvaret hvis Hyypiä ikke blir klar.

"Svennis" frykter Stevie G
Manchester Citys manager Sven Göran Eriksson mener Steven Gerrard er den perfekte spilleren. Den tidligere engelske landslagssjefen er usikker på hvordan City skal klare å stoppe Liverpools kaptein i morgendagens oppgjør.
- Steven er en av de bestespillerne man kan finne. Han har alt, uttaler Eriksson.

- Han kan forsvare, og han kan takle utolig bra. Han har blikk, og han er en ekstremt bra pasningsspiller. Han kan skyte, score mål og han har krefter til å løpe frem og tilbake på banen.

- Da jeg var Englands manager, var han svært viktig for meg. Han var viktig for England i fjor etter at jeg hadde gått av, og han vil bli veldig viktig i fremtiden også.

- Jeg er ikke sikker på hvordan vi skal stoppe Steven. Vi må finne en måte, men jeg vet at dersom vi gir ham rom og tid og sjansen til å løpe fremover med eller uten ball, er han utrolig.

Manchester City har blant annet beseiret Manchester United 1-0 hjemme, og morgendagens kamp karakteriserer Eriksson som en drømmekamp mot laget han støttet som barn.
- Selvsagt blir det vanskelig. Vi vet det. Det kan ikke være lett å beseire Liverpool. Vi skal forsøke vårt beste. Vi skal slåss. Hvem vet hva som kommer til å skje etter det.

Asenjo linket
Manchester United, Liverpool og Everton følger Real Valladolids keeper Sergio Asenjo, melder spanske sportsavisen AS. Premier League-klubbene har hatt speidere på plass for å se 18-åringen i aksjon, og kan nå bestemme seg om de vil benytte utkjøpsklausulen på 4,5 millioner euro (£3M) til sommeren. Asenjo debuterte for Valladolid i 2-0-seieren mot Villarreal tidligere denne måneden

Billettinfo West Ham
Liverpool har mottatt 2932 billetter til bortekampen mot West Ham tirsdag 29. januar, og koster £43 for voksen, £21,50 for pensjonister og barn. Sesosongkortinnehavere med ni Premier League-kamper registrert sist sesong får kjøpe fra torsdag 3. januar. Så slipper sesongkortinnehavere med seks og fire bortekamper til fra henholdsvis 5. og 9. januar.