Arbeloa håper på CL-debut

Alvaro Arbeloa håper å få sin Champions League-debut for Liverpool på Nou Camp. Han har nemlig nøytralisert Ronaldinho en gang før denne sesongen.

Liverpools ferskeste rekrutt, høyreback Alvaro Arbeloa, håper å få slippe til i Champions League-kampen mot Barcelona. Han har nemlig stoppet Ronaldinho en gang denne sesongen allerede, og håper på en ny sjanse om en drøy uke.

- Jeg var godt fornøyd med min innsats for Deportivo mot Barcelona tidligere denne sesongen. Jeg hadde fått markeringsansvar på Ronaldinho, og han er en av de beste spillerne i verden, sier spanjolen til LFC Magazine.

- Vi spilte uavgjort 1-1, og jeg følte jeg bidro til et godt resultat. Vi kjempet hardt over hele banen, og tillot de ikke tid med ballen. Som lag er det mulig å få et godt resultat mot Barcelona.

Arbeloa mener Barca har svakheter som Liverpool er kapable til å utnytte.

- Barcelona har ikke spilt opp mot sitt beste denne sesongen, og de har avgitt poeng mot lag som folk ikke forventer at de skal tape poeng til. Vi bør gå til verket med selvtillit, for vi står ikke tilbake for dem som lag, slår han fast.

- Det vil være ting vi kan utnytte også i bortekampen, og det faktum at vi har hjemmebanefordel i siste kampen gir oss en liten fordel. Det betyr at Barca må angripe oss, og etter hva jeg har sett av vårt lag er dette noe som passer oss.