Bayern benekter Rafa-interesse

Bayern München benekter at de har hatt Rafa Benitez på ønskelista. Gerrard spent foran Englands skjebnekamp. Atletico interesserer ikke Reina. Pompey vil også ha Crouch.

Bayern München-sjef Uli Hoeness benekter nå at den tyske toppklubben har hatt Rafael Benitez på ønskelisten som erstatter for Ottmar Hitzfeld.

- Vi har ikke snakket med Liverpool og vi har ikke snakket med Benitez, uttaler han til Bayerns nettsted.

Gerrard spent foran skjebnekampen
England-kaptein Steven Gerrard er spent foran kveldens skjebnekamp mot Kroatia. Nå håper han at hjemmepublikum skal være med å bidra til at England kommer til EM.

- Med Liverpool har jeg vært i lignende situasjoner på Anfield mange ganger, og da har supporterne hjulpet oss. De er den berømte tolvte mannen som gir oss spillerne en massiv dytt i ryggen og hjelper oss å prestere. Vi trenger hjelp fra fansen på Wembley i kveld, uttaler han til et samlet britisk pressekorps.

- Spillerne og reservene må gi alt. Vi må levere varene. Belønningen er enorm om vi vinner, og vi vet godt hva som står på spill. Vi var veldig skuffet etter kampen i Russland, og vi ønsker ikke å oppleve en slik nedtur igjen. Vi har fått en ny sjanse, og det burde inspirere oss.

Torres: - Vi kan matche alle
Mens Steven Gerrard fokuserer på kveldens kamp mot Kroatia har Fernando Torres begynt å tenke på den kommende ligakampen mot Newcastle og resten av sesongen med Liverpool. Han sitter som kjent hjemme i Liverpool når Spania spiller sin siste EM-kvalifiseringskamp i kveld.

- Vi har selvtillit og er fokuserte. Derfor blir vi en farlig motstander for alle som møter oss. Vi har kanskje ikke spilt opp mot vårt beste så langt denne sesongen, men vi er fortsatt nær toppen av tabellen. Det er oppmuntrende for oss, mener 23-åringen.

- Etter hva jeg har sett så langt, skal vi ikke frykte noen av våre tittelutfordrere. De er alle gode lag med mye erfaring og svært mange gode spillere, men det samme kan sies om oss. Jeg tror det blir en kamp mellom Manchester United, Arsenal, Chelsea og oss selv om tittelen, legger han til.

- Det er en vinnervilje i dette Liverpool-laget. Det ser jeg i garderoben før kamp. Vi går på banen og forventer at vi skal vinne. Vi tror på oss selv.

- Forhåpentligvis slipper vi flere skader på en stund nå, og kan begynne å plukke jevnt med poeng igjen. Da skal det bli vanskelig å stoppe oss. Lag som slipper inn så få mål som vi gjør er vanskelige å slå. Begynner vi å ta vare på sjansene vi skaper, er jeg sikker på at vi vil skapte frykt blant lagene over oss på tabellen.

Reina ikke interessert i Atletico
Spansk presse har igjen linket Jose Reina med en overgang til Atletico Madrid til sommeren. Keeperen slår imidlertid i dag fast at dette er helt uinteressant for ham.

- Jeg er smigret over interessen, men en slik overgang er uaktuell da familien min har det bra der den er. Jeg føler meg lykkelig og verdsatt i Liverpool, og har ingen grunn til å flytte på meg, uttaler sisteskansen til spansk presse.

Pompey linkes også til Crouch
I går ble det meldt at Manchester City forberedte et bud på £8M for Peter Crouch. I dag skriver Mirror at Portsmouth også er interessert, og at man på Fratton Park er villig til å legge enda £2M i potten.

- Du er alltid interessert i en spiller som ham. Han er en god spiller som det til tider er vanskelig å få tak på. Han er en kjernekar som det er lett å jobbe sammen med, siteres Harry Redknapp, som har vært Crouch sin manager både i Portsmouth og Southampton tidligere.