Betis ønsker seg Le Tallec

Hector Cuper i Real Betis ønsker seg Anthony Le Tallec - men bare på lån i første omgang. Villa-kaptein Barry på offensiven før ligapremieren. Heinze møtte som avtalt på United-trening.

Real Betis skal ha meldt seg på i kampen om Anthony Le Tallec. Det melder den spanske avisen El Mundo Deportivo. Rafael Benitez skal som kjent ønske å selge franskmannen, og spanjolen håper å få inn £2.5M på salget. Betis-trener Hector Cuper skal være ivrig etter å sikre seg Le Tallec, men haken er at Cuper ønsker å låne angriperen i en sesong for så å ha mulighet til å gjøre avtalen permanent til neste sommer. Benitez ønsker som kjent å kvitte seg med Le Tallec nå, uten å gå veien om en ny låneavtale.

Barry tror Villa kan banke Liverpool
Aston Villa-kaptein Gareth Barry har stor tro på at hans lag nå vil banke Liverpool i seriepremieren til helgen, etter at Villa overbeviste stort mot Inter Milan i sin siste treningskamp. Barry mener at det er på høy tid at Villa snur den negative trenden de har hatt mot Liverpool på Villa Park de siste årene. Birmingham-klubben har faktisk ikke slått de røde på hjemmebane siden Stan Collymore gjorde to mål i februar 1998.

- Jeg vet kampen mot Inter bare var en treningskamp, men den bidro uansett til å få opp selvtilliten. Liverpool blir en vanskelig oppgave på lørdag, men klarer vi å heve oss ytterligere ett hakk, tror jeg vi kan matche dem, sier Barry til Birmingham Mail.

- Vi vil jobbe hardt på trening denne uken, og være på offensiven til helgen, legger han til.

Heinze møtte på trening
Manchester Evening News melder at Liverpool-linkede Gabriel Heinze møtte på Manchester Uniteds treningsfelt Carrington i formiddag, som avtalt. Der skal han ha holdt samtaler med United-manager Alex Ferguson under fire øyne for første gang etter at det ble kjent at venstrebacken ønsker å bli den første spilleren til å gå fra United til Liverpool siden Phil Chisnall i 1964. Hva som ble utfallet av disse samtalene, sier lokalavisen ingenting om - enn så lenge.