Cafu vil ha revansje

AC Milans Cafu vil ha revansje for nederlaget i Istanbul, og håper å trekke Liverpool i dag. Suspensjon for Idrizaj. Landslagsoppdrag for Roque. Mellis-link.

AC Milans Cafu ønsker seg revansje for nederlaget i Istanbul, og håper derfor at hans klubb blir paret sammen med Liverpool under dagens Champions League-trekning i Aten.

- Jeg er en ganske kald fisk, og jeg lar meg ikke plage av ting som hører fortiden til. Men det ville utvilsomt ha vært spesielt for oss å møte Liverpool igjen, og slått dem denne gangen, sier han til uefa.com.

- Jeg kan love at vi i så fall vil gjøre alt som står i vår makt for å slå dem, for å prøve å glemme tapet i Istanbul. Det som skjedde der var helt utrolig, og det vil ikke skje igjen, forsikrer brasilianeren.

- Jeg finner det fortsatt vanskelig å beskrive det som skjedde. Det var som å dusje i kaldt vann, eller som pm du fikk et piano i hodet. Jeg var helt ødelagt etterpå, men slike nederlag er også en del av det fantastiske spillet som heter fotball, avslutter han.

Suspensjon for Idrizaj
Besian Idrizaj ble utvist i onsdagens reservelagskamp mot Middlesbrough, etter at han pådro seg to gule kort. Det gir karantene i én reservelagskamp f.o.m 21.mars. Dette medfører da at østerrikeren må stå over hjemmekampen mot Blackburn på Racecourse Ground i Wrexham torsdag 22.mars.

Roque uttatt
Miquel Roque Farrero er tatt ut i den spanske U19-troppen til to privatlandskamper borte mot Portugal U19. Kampene spilles tirsdag 13.mars og torsdag 15.mars.

Mellis-link
Mirror melder i dag at Sheffield United har tilbudt sin forsvarer Jacob Mellis en rekordkontrakt for en tenåring, for å unngå at han går til Liverpool. Tabloidavisen melder at Rafael Benitez er ivrig etter å hente den talentfulle tenåringen til Anfield, selv om det vil koste de røde rundt £1M i kompensasjon.