Cardiff-kampen spilles onsdag likevel

Liverpools hjemmekamp mot Cardiff i Carling Cup kommer til å bli spilt onsdag 31.oktober, og ikke tirsdag 30.oktober, slik Liverpool Echo meldte i går. Steve Finnan håper på tre hjemmeseire i CL.

Cardiff og Liverpool har strevd med å bli enige om en dato for deres innbyrdes oppgjør i 4.runde av Carling Cup. Uansett hvilken dag den ble oppsatt på, ville ett av lagene komme skjevt ut. Liverpool ønsket onsdagskamp, ettersom de har ligakamp mot Arsenal søndagen i forkant. Cardiff ønsket tirsdagskamp, ettersom de hadde ligakamp mot Blackpool fredagen i etterkant.

Nå har enden på visa blitt at Cardiffs bortekamp i Blackpool blir utsatt, og oppgjøret på Anfield spilles onsdag 31.oktober. Tidspunkt for avspark er ennå ikke fastsatt. Det bekrefter Cardiff City på sine offisielle sider i dag.

Ettersom Blackpool også spiller bortekamp i Carling Cup mot Tottenham samme dag som Cardiff møter Liverpool på Anfield, kom de to Championship-klubbene til enighet om at deres innbyrdes ligaoppgjør på Bloomfield Road måtte vike. Denne kampen flyttes nå fra fredag 2.november til tirsdag 11.desember.

Det hele bekreftes også på Blackpool sine offisielle nettsider. Liverpool skal for øvrig før sesongstart ha bedt The Football League om at alle deres hjemmekamper i Carling Cup skulle spilles på onsdager, etter ønske fra Merseyside-politiet.

Finnan går for seier
Steve Finnan sier til liverpoolfc.tv at han tror tre hjemmeseire i gruppespillet i Champions League holder til avansement til cupspillet, og han bebuder at de røde akter å starte mot Marseille i kveld.

- Vi går for seier i alle våre kamper på Anfield. Ni poeng fra disse kampene og et uavgjort resultat i Porto burde være nok til å gå videre fra denne gruppen. Vi har imidlertid gjort det bra også på bortebane i Europa, så vi vet vi kan klare det likevel om alt ikke går etter planen på hjemmebane, sier høyrebacken.