Carra tror på avansement

Til tross for tap mot Marseille og kun ett poeng etter to kamper i Champions League, tror Jamie Carragher fortsatt på avansement.

Liverpool leverte en svak innsats på Anfield under gårsdagens Champions League-oppgjør mot Marseille, hvilket resulterte i et 1-0 tap for Eric Gerets' menn. Belgieren hadde allerede på forhånd sagt at han hadde tro på at hans nye lag ville overraske på Anfield, og Marseille-seier på Anfield kan utvilsomt karakteriseres som akkurat det.

Den vanligvis så stødige forsvars-klippen Jamie Carragher var en av mange Liverpool-spillere som hadde en svak dag på jobben, men den staute midtstopperen insisterer på at det fortsatt er lyse fremtidsutsikter med tanke på videre avansement i nevnte turnering for Rafael Benítez' menn.

- Vi gjør det vanskelig for oss selv, men det er fortsatt fire kamper igjen hvor vi kan innhente de nødvendige poengene for å nå utslagsrunden, poengterer visekapteinen.

- Vi spilte ikke bra i kveld, og var derfor ikke på vårt beste. All honnør til Marseille, for de leverte en god kamp og fortjente seieren. Mot slutten av kampen var muligens den eneste fasen av kampen hvor vi presset dem, erkjenner Carragher.

Til tross for gode resultater i hjemlig liga har fjorårsfinalistene i Champions League, Liverpool, kun sanket beskjedne ett poeng på to kamper i årets utgave. Det er noe Jamie Carragher synes er vanskelig å komme frem til en logisk løsning på.

- Jeg aner ikke hva som går galt i forbindelse med spill i Europa for øyeblikket, fordi det går så bra i ligaen og ligacupen. Det er vanskelig å finne noe å sette fingeren på. Nå har vi en stor kamp på søndag (mot Tottenham, journ. anm.), og den ønsker vi å vinne før landslagspausen inntrer, avslutter en optimistisk Carragher.