Carson akter ikke å slite benken

Scott Carson sier til Charltons nettsider at det er uaktuelt å slite benken i Liverpool neste sesong. Vladimir Smicer tror de røde kopierer bedriften fra Istanbul.

Scott Carson ønsker ikke en benktilværelse i Liverpool til neste sesong. Det sier han i alle fall til Charltons nettsider.

- Jeg vet ikke hva som vil skje neste sesong, men jeg vil vurdere en retur til Charlton om jeg skulle få muligheten. Dersom jeg ender opp med å slite benken i Liverpool vil jeg ha tatt et steg frem denne sesongen, for så å ta to tilbake. Neste sesong håper jeg å fortsette den positive utviklingen, og fortsette å spille kamper, sier sisteskansen som spilte sin siste kamp for Charlton i helgen.

Carson får nemlig ikke løpe ut på Anfields grønne gress på søndag, for å møte sine egentlige lagkamerater. Det forhindrer Premier League-reglementet. Det betyr at Charlton trolig lar 20 år gamle Darren Randolph få debutere mellom stengene mot Liverpool.

Carson har totalt spilt 38 kamper under låneoppholdet i Charlton, og ble valgt som ”Årets spiller” av supporterne på The Valley. Han er den første lånespilleren til å oppnå en slik gest i London-klubben.

- Låneoppholdet ble bedre enn jeg trodde. Jeg kom hit for å gjøre mitt beste, og jeg antar supporterne har sett dette og lagt vekt på det. Jeg håpet å få 25-30 kamper, så det har egentlig gått over all forventning, sier Carson.

Smicer tror Liverpool vinner finalen
Vladimir Smicer var en av de store heltene da Liverpool slo Milan i Champions League-finalen i Istanbul. Det var også tsjekkerens siste kamp for Anfield-klubben. Nå tror Bordeaux-spilleren at hans gamle lagkamerater kan gjenta bedriften i Aten.

- Rafael Benitez sin merittliste i Europa er utrolig. Han har for vane å vinne de store trofeene. Han forbereder sitt lag godt i Champions League, og alle spillerne vet eksakt hva de har å gjøre. Jeg håper Liverpool tar ledelsen denne gangen. De må imidlertid stoppe Kaka og Gattuso. Men jeg tror Benitez ler sist og best også i Aten, uttaler tsjekkeren til uefa.com.