Carson & Co i gang

Scott Carson og England spiller sin første kamp i sluttspillet i EM for U21 landslag i kveld, mot Tsjekkia, og Scott starter. Fernando Torres linkes til Liverpool av spansk presse.

England U21
England v Tsjekkia åpner gruppe B kl 18.15 i kveld.  Scott Carson forventes å stå i mål i en kamp som sendes direkte på Sky Sports 1.  Hvilke andre kanaler som viser elevene til Stuart Pearce kan du sjekke her.  De øvrige lagene i gruppe B er Italia og Serbia.

- Det var en god erfaring å være involvert med seniorlandslaget, og også spille for England B, sier Scott til hjemmesiden til det engelske fotballforbundet.  – Forhåpentligvis kan jeg nå bringe med meg denne erfaringen og gi litt ekstra i dette sluttspillet.

- Treningen av ganske lik, men du føler et litt større press på deg til å hele tiden prestere sammen med seniorene.  På U21-landslaget har jeg kjent de fleste spillerne i to eller tre år og det blir mer som et klubblag.

Lagkaptein Nigel Rio-Coker har følgende karakteristikk av 21-åringen i målet:

- Scott kan være nokså stille av seg, men er en omtenksom type.  Han har en flott personlighet og liker å bli med på litt fleiping.  På banen er han en glimrende keeper og en av de beste som jeg har sett i denne aldersgruppen.  Han har en stor fremtid foran seg og jeg er sikker på at han kan bli England førstekeeper i fremtiden.  Han bør imidlertid holde seg mellom stengene.  På trening tror han at han også har noe å bidra med ute på banen, men jeg er ikke sikker på hvordan han fikk den tanken!  Tro meg, han er mye bedre i mål.

Englands startoppstilling mot Tsjekkia: 
1 Scott Carson, 2 Justin Hoyte, 3 Leighton Baines, 6 Gary Cahill, 7 Nigel Reo-Coker (kaptein), 9 Kieran Richardson, 10 David Nugent, 11 Ashley Young, 15 James Milner, 17 Tom Huddlestone, 20 Nedum Onuoha
Reserver: 12 Wayne Routledge, 13 Joe Hart, 14 Liam Rosenior, 16 Leroy Lita, 18 Mark Noble, 19 Matthew Derbyshire, 21 James Vaughan, 22 Ben Alnwick, 23 Peter Whittingham


Torres søker seg vekk
Et tap for Celta Vigo sist helg gjorde at Atletico Madrid falt utenfor plassene til neste års UEFA-Cup i Spania før den siste serierunden.  Etter nok en skuffende sesong for lillebroren i Madrid mener spansk presse at den lojale kapteinen og stjernespilleren Fernando Torres nå vil flytte på seg og signere for en storklubb i sommer.

Ifølge den store avisen AS følger både Liverpool og Manchester United situasjonen nøye.  23-åringen spilte tidligere denne sesongen en kamp med ”You’ll Never Walk Alone” på kapteinsbindet og skal etter sigende veldig gjerne kunne tenke seg en fremtid på Anfield.  Rafael Benitez har tidligere ikke gitt særlig indikasjoner på at Torres er veldig høyt på hans ønskeliste, men skulle prislappen som Atletico setter være vesentlig under det spillere som Eto’o og Tevez vil koste kan det være at Rafa for alvor kaster sitt blikk på landslagspissen.