Carson nærmer seg Villa

Ifølge Liverpool Echo er Scott Carson nære ved å bli enig med Aston Villa om en låneavtale til Villa Park for neste sesong, så sant Liverpool kan finne en erstatter.

Velinformerte Chris Bascombe i Liverpool Echo bekrefter i dag at Scott Carson kan være på vei til Aston Villa for spill i sesongen 2007/08. Han gjentar også det flere engelske morgenaviser kunne avsløre, nemlig at Charles Itandje hos Lens kan bli en mulig erstatter for Carson.

Aston Villa skal ikke være i nærheten av den prisen som Liverpool setter på Scott Carson ved et salg, og som et kompromiss kan det likevel gå mot en låneavtale som Rafa Benitez tidligere har satt seg i mot. For at spilleren skal kunne få regelmessig spilletid skal man på Anfield nå være på glid for at Carson lånes ut til Villa Park, mot en antydet godgjørelse på £2,5M. Carson ønsker selv å være i søkelyset gjennom regelmessig opptreden i Premier League, for å beholde plassen i den engelske landslagstroppen.

For at dette skal bli en realitet vil imidlertid Liverpool kreve at man får inn et akseptabelt og rutinert cover for Pepe Reina. Charles Itandje skal være en slik spiller og ble observert på Anfield i går. Man er avhengig av å få Itandje spilleklar i tide til at han kan registreres tidsnok til deltakelse i 3.runde kvalifiseringsrunde i Champions League, hvis ikke må man vente med en mulig exit for Carson etter returkampen mot Toulouse 28.august og altså helt mot slutten av transfervinduet.

Dersom overgangen til Carson skulle gå igjennom med det første vil han uansett ikke være tilgjengelig for spill mot Liverpool på lørdag, siden utlånte spillere i Premier League ikke kan spille mot sin moderklubb.


Charles Itandje

Født: 02.11.1982
Nasjonalitet: Fransk, med med foreldre fra Kamerun
Har spilt 170 kamper for Lens i perioden 2001-2007
Han spilte 37 ligakamper for Lens i 2006/07