Crouch forsvarer sin scoringsrate

Peter Crouch blir irritert når han hører folk sier at Liverpool trenger en målscorer. 13 scoringer på 23 starter synes han er en bra scoringsrate.

Peter Crouch vil trolig ikke være aktuell for spill igjen etter sin neseoperasjon før den første kvartfinalen mot PSV i begynnelsen av april. Da gjenstår det bare en drøy måned av sesongen. Men det kan komme til å bli en svært viktig måned. Og den lange spissen håper å avslutte sesongen på samme måte som han startet den, nemlig ved å finne veien til nettmaskene jevnlig.

De fleste husker sikkert at Crouch gjorde 10 mål på sine første 11 kamper for klubb- og landslag innledningsvis denne sesongen. 26-åringen krysser nå fingrene for en tilsvarende scoringsrate når han kommer tilbake etter neseoperasjonen.

- Scoringer er den sikreste måten å sørge for at jeg fortsatt figurerer i managerens planer. Som spiss må du score mål, og gjøre ditt beste for laget, sier han til Liverpool Daily Post.

- Personlig håper jeg på en ny kamprekke hvor jeg scorer hyppig, og jeg har også tro på at jeg kan klare det. Det irrieterer meg litt når folk snakker om at Liverpool trenger en målscorer. Jeg føler at jeg har gjort mål når jeg har fått spille denne sesongen, og spesielt i begynnelsen av sesongen gjorde jeg mange mål både for klubb- og landslag.

- Jeg føler alltid at jeg kan score når jeg spiller, og den følelsen tror jeg de andre spissene har også.

Crouch er Liverpools mestscorende spiller denne sesongen, med 13 scoringer på 38 kamper. Han har imidlertid bare startet 23 av disse kampene. Fem av scoringene har kommet i Champions League og seks i ligaen. 26-åringen fant også nettmaskene i Community Shield og Carling Cup. Det som imidlertid volder bekymring er at Crouch kun har gjort ett mål på sine fem siste kamper.

- Jeg har vært frustrert over at jeg har måttet starte på benken de par siste kampene, men slik er fotballen. I begynnelsen av sesongen var det også et par kamper jeg ikke fikk starte, og det var like frustrerende. Men deretter spilte jeg i fire kamper på rad.

- Manageren liker å forandre på laget, og du må bare være klar når du får sjansen, sier Crouch filosofisk.