Crouch øyner revansj

Peter Crouch og Liverpool har 0-3 på Goodison Park i september godt i minne når lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag. Fornøyd Javier Maschenaro.

Peter trives på toppen
Det er kanskje ikke så lett å vende blikket bort fra den maktkampen som nå utkjempes om hvem som skal styre Liverpool FC, men om to døgn spilles likevel en av sesongens viktigste kamper på Merseyside.  Liverpool tar i mot Everton på sin side av Stanley Park.

En svak sesongstart med fire poeng på de fire første ligakampene gjorde at Liverpool kom på etterskudd umiddelbart i kampen om ligagull.  Det som sved aller mest var en ynkelig forestilling på Goodison Park, hvor store forsvarsfeil bidro til et smertelig 0-3 tap.  Etter hvert har de røde kommet skikkelig i siget i ligaen, men fortsatt har Chelsea og ikke minst Manchester et solid forsprang.

Nå vil Rafa Benitez og hans menn prøve å opprettholde presset på de to lagene foran, mens supporterne ikke minst er opptatt etter å få tatt hevn mot den blå naboen.  Et faktum formspilleren Peter Crouch er fullstendig klar over.

- Vi hadde en frustrerende start på sesongen og hadde vi plukket opp de poengene vi burde hatt ville vi vært med i tetkampen nå, forklarer Crouch.

- Nå har vi en seiersrekke gående.  Det skaper mer press, men det er noe vi liker.  Vi må satse på at de to lagene foran oss glipper i innspurten, men selv må vi konsentrere oss om vår egen jobb.

- Everton hadde et overtak på oss ved starten av sesongen, noe som såret mange spillere både i vår garderobe og folk i byen.  Forhåpentligvis kan vi nå slå tilbake.

- I fjor greide vi å vinne begge disse kampene, og det å score i et slikt derby var en fantastisk følelse.  Vi håper at det er Everton som får høre det etter lørdagens kamp.


Mascherano ser fram til å spille for Liverpool
Alle papirene ble levert i tide når det gjaldt overgangen fra West Ham til Liverpool for Javier Mascherano i går kveld, men Premier League vil fortsatt bruke noe tid før det gir et endelig svar på om overgangen kan godkjennes.  Dette er det ingen tidsfrist for, men både Liverpool og Mascherano virker optimistisk om at argentineren snart vil være spilleklar for de røde.

- Klubben har gjort mye for å gjøre dette lettere.  Det presenterte saken på en flott måte og derfor er jeg tilgjengelig for spill med Liverpool, sier 22-åringen om det faktum at FIFA har gitt dispensasjon for spill med tre forskjellige klubber.

- Jeg har vært i gjennom en vond periode, men nå har Liverpool kommet på banen og jeg ønsker å spille for dem så fort som mulig.  Jeg har de samme ambisjonene nå som da jeg kom til England.

- Rafa Benitez har gitt meg mye selvtillit siden første gang jeg snakket med ham.  Personlig ble jeg veldig overrasket at Liverpool vurderte en spiller som ikke hadde vært i aksjon siden 3.desember med West Ham.

- Dette er et nytt ark i min karriere og jeg ønsker å bli den samme spilleren som jeg var for en tid tilbake, og kjempe om en plass i Liverpool.  Jeg ønsker å betale tilbake til en klubb som har arbeidet så hardt for å få meg som en spiller i troppen.