Endelig er papirene i orden for Leto

Sebastian Leto har endelig fått europeisk pass, og debuterer trolig for Liverpool mot Shanghai i morgen kveld. Rafa ønsker å tilbringe så lite tid som mulig i Nederland.

Liverpool Echo skriver at Sebastian Leto endelig har fått grønt lys til å debutere for Liverpool. Argentineren har omsider fått europeisk pass, og vil bli inkludert i de rødes tropp til Rotterdam-turneringen, hvor Liverpool spiller sin første kamp mot Shanghai i morgen kveld. Dermed har Rafael Benitez en full tropp og velge fra, med unntak av Fabio Aurelio som fortsatt ikke er klar etter akillesskaden.

Leto har hatt noen frustrerende uker etter ankomst Merseyside, da han med lengsel og smerte har ventet på dokumentene som han behøvde for å spille i treningskamper. Han måtte for eksempel sitte igjen hjemme i Liverpool mens resten av troppen reiste til Hong Kong, men nå er altså ventetiden over.

- Leto vil kunne spille i Nederland. Han vil reise sammen med resten av troppen, og vi har fått tillatelse til å bruke ham i disse kampene, bekrefter Rafael Benitez til Echo.

- Det er gode nyheter for ham, ettersom det ikke er noen lett situasjon å kun få trene uten å spille kamper. Alle ønsker å spille kamp.

Dermed er det alt som tyder på at Benitez lar 20-åringen som kom fra Lanus for £2M få spille i morgen kveld. Liverpool-troppen setter seg ikke på flyet til Nederland før i morgen tidlig, ettersom manageren ønsker å tilbringe så lite tid i utlandet som mulig etter den lange turen til det fjerne Østen.

Liverpools deltakelse i Rotterdam-turneringen ble avtalt som en del av Dirk Kuyts overgang fra Feyenoord i fjor sommer.

- Vi reiser til Nederland i morgen. Spillerne behøver ikke å reise tidligere enn det, og dette vil medføre at vi kan trene som normalt i dag, forklarer Benitez.

- Hovedtanken er at vi skal forberede oss så godt som mulig på den første ligakampen mot Aston Villa, legger han til.

Seriepremieren utsolgt
Både Aston Villa og Liverpool melder at de har solgt ut sine billetter til seriepremieren 11.august. Dermed blir det fullt hus på Villa Park.