Familien Jones takker Liverpool FC

Foreldrene til Rhys Jones er rørt og overveldet over den enorme støtten den røde halvdelen av Merseyside viste dem tirsdag kveld.

Foreldrene til den myrdede 11-åringen Rhys Jones har i dag takket Liverpool FC for markeringen som ble holdt før avspark mot Toulouse tirsdag kveld.

- Dere har gjort klubben og byen stolte, er meldingen til Liverpools supportere.

Stephen og Melanie Jones stod sammen med sønnen Owen og mottok ovasjonen fra et samlet Anfiled før tirsdagens kamp, mens Liverpool FC også spilte Z-Cars melodien "Johnny Todd" før avspark for å gjøre ære på den myrdede Everton-supporteren.

- På forhånd tvilte jeg egentlig litt på om det var så lurt med denne markeringen på Anfield, men det viste seg at min tvil var fullstendig ubegrunnet. Det var først etter at Owen hadde fortalt meg at han hadde snakket med både røde og blå fans på internett om saken, og samtlige oppfordret oss til å gjennomføre det, at jeg ga mitt endelige ja. Liverpool FC var helt utrolige - fantastiske fra begynnelse til slutt, sier Melanie Jones til Liverpool Echo.

- Vi ble kjørt til Anfield av politiet, og ble møtt av mange blikk. Så snart vi gikk ut av bilen fikk vi en massiv applaus fra alle. Det var het utrolig. Da vi kom inn på banen nådde lydnivået øredøvende høyder. Vi kunne ikke en gang høre at Z-Cars ble spilt, men broren min har forsikret meg om at det ble den, sier faren Stephen Jones.

- Etter kampen møtte vi David Moores og Rick Parry, og jeg fortalte dem at Liverpool FC hadde grunn til å være stolte av sine fans. Det var virkelig rørende. Både Rafa og hans kone, samt Steven Gerrard, kondolerte. Folk hadde ikke behøvd å gjøre så stor umake for oss, men det gjorde de. De var like fantastiske som supporterne.

- Mottakelsen familien Jones fikk på Anfield var fantastisk, og det viser at alle i byen er ille berørt av det som har skjedd. Jeg vil appellere til alle som sitter med informasjon omkring mordet til å melde seg for politiet og hjelpe til å ta de som er skyldige i denne forferdelige forbrytelsen, uttaler Steven Gerrard.

- Responsen fra våre fans var utrolig. Det var veldig, veldig rørende, og jeg er glad for at familien følte at de var i stand til å dele denne kvelden med oss. Supporterne viste at de kan sette lokal rivalisering til side og sørge over en medsupporter, er Rick Parrys kommentar.