Finnan trener i kveld

Steve Finnan skal trene sammen med resten av førstelaget i kveld, for å finne ut om han er stand til å spille mot Portsmouth. Benitez jakter på vinnermentaliteten.

Steve Finnan, som har slitt med sitt høyre kne helt siden forrige ligakamp mot Derby, vil trene med resten av førstelaget i kveld for å sjekke om han er i stand til å spille mot Portsmouth på lørdag. Det avslørte Rafael Benitez under en pressekonferanse på Melwood i dag.

Liverpool går til verket mot Portsmouth som serieledere, og Rafael Benitez mener at hans spillere må innta en vinnermentalitet om man skal beholde den posisjonen utover høsten. Spanjolen mener at langt de fleste kampene må vinnes om de røde skal kunne heve sitt første ligatrofé siden 1990 til våren.

- Dersom vi skal beholde posisjonen på toppen av tabellen må vi vinne nesten alle våre kamper. Vi vil prøve på det, men vi vet at det blir vanskelig. Den type kamper som vi har nå til helgen er veldig viktige med tanke på selvtilliten til laget, slo Rafa fast under dagens pressekonferanse.

- Klarer vi å vinne på Fratton Park vil vi fortsatt toppe tabellen, og alle vil være fornøyde og klare for neste kamp.

- Vi har gjort en god start. Selvtillit er flott - det føler alle spillerne. Vi vet vi kan spille og vinne. Men vi må ta en kamp om gangen, og ikke tenke for langt frem, sier manageren og drar en av fotballens største floskler.

Liverpool har tatt 10 av 12 poeng i ligaen så langt, men Benitez vet at hans lag må være på tå hev om man skal kunne reise fra Fratton Park med alle tre poengene i kofferten.

- Portsmouth er et godt lag, med en erfaren manager. Deres spillere vet hva de skal gjøre, og kan kontrollere kamper. Vi vet at de er tøffe å spille mot. Det så vi da vi møtte dem i Hong Kong, konkluderer Rafa.

- De har noen nye spillere som spiller virkelig bra. John Utaka har gjort en god jobb, og Kanu og Benjani er også farlige.