Finnan tvilsom, Alonso kan bli klar

Steve Finnan er tvilsom til Manchester United-kampen på grunn av en skade, men Xabi Alonso kan være aktuell for spill på søndag.

Xabi Alonso er nå såpass bra etter sin metatarsalskade at han kan være aktuell for spill mot Manchester United på søndag. Da står det verre til med Steve Finnan, som blir regnet som tvilsom til kampen. Iren skal ha fått seg en smell på baksiden av leggen som gjorde at han forble sittende på benken mot Marseille, og denne skaden ser nå ut til å gjøre ham uaktuell til søndagens kamp.

- Alonso trente i dag, og forhåpentligvis er han klar til helgen. Problemet er at han ikke har trent sammen med resten av laget på lang tid. Men rent fysisk er han skadefri, uttalte Rafael Benitez på dagens pressekonferanse før United-kampen.

- Finnan er skadet. Vi må foreta en sjekk senere for å se om han kan spille i helgen. Agger vil trenge enda litt mer tid, la manageren til.

Benitez fikk også spørsmål om han synes Fabio Capello er riktig mann til å ta over som manager for England.

- Jeg kjenner til ham. Han er en god manager. Men jeg aner ikke om han vil bli ny England-manager. Han vil uansett trenge tid i den jobben. Alle vil trenge tid i den jobben, da det er en spesiell jobb. Jeg er ikke i posisjon til å uttale meg om han vil være en god ansettelse for England. Men han er en god manager.