Grobbelaar med tro på tittelen

Tidligere Liverpool-målvakt, Bruce Grobbelaar, tror Liverpool har en stall som er god nok til at de røde kan hente ligaen hjem - for første gang siden 1990.

Bruce Grobbelaar er en legende, og spilte for Liverpool i 13 år, fra 1981 til 1994. Han var med andre ord med da Liverpool sist hentet hjem ligatrofeet - i 1990. I løpet av sine år på Anfield, vant den karakteristiske målvakten hele seks ligamesterskap, og den frittalende femtiåringen mener Liverpool denne sesongen har en stall som er god nok for ligagull.

- Arsenal kom hit fulle av selvtillit, etter å ha puttet syv mål mot et lag i Champions League. De trodde at de kunne åpne opp Liverpools forsvar når de ønsket det, men fikk det ikke til, sier Bruce i dag til Liverpoolfc.tv.

- Vi bør ikke bry oss om hva pressen skriver. Dersom du er ubeseiret i ligaen har du noe på gang. Taper du mer enn fem kamper vil du ikke vinne ligaen. Vi har ikke tapt en eneste enda. Vi har et lag som kan vinne serien, avslutter den tidligere målvakten.

Neste tirsdag, programmet Golden Goal, rekonstruerer Henrik Elvestad og Johan Golden "spagetthi legs"-episoden fra europacupfinalen i Roma i 1984 sammen med Bruce. Programmet starter 22.30 på Tv2 Zebra, og kræsjer således med Liverpool - Besiktas. Heldigvis går programmet i opptak på Tv2, neste fredag kl 22.10.