Hammill til cupfinale

Adam Hammill ble felt og fikset straffespark da Dunfermline gikk til finale i den skotske cupen. Antwi og Martin utlånt ut sesongen?

Dunfermline og Hibernian spilte i kveld omkamp i semifinalen av den skotske cupen. Adam Hammill startet kampen, og hadde en livlig kamp på kanten for Dunfermline. Den utlånte Liverpool-spilleren kom etter rapportene til mange innlegg, og var også spilleren som ble felt så Dunfermline fikk straffespark 3 minutter før slutt. Straffesparket satte McIntyre i mål, og Dunfermline er klar for finale i cupen.

I finalen på Hampden Park møter de Celtic den 26. mai kl 16:00 norsk tid. Kampen går live på Sky Sports.

Antwi og Martin utlånt ut sesongen?
David Martin ble utlånt til Accrington Stanley for 1 måned fra og med 23. februar, et låneopphold som ble forlenget med ytterligere en måned. Godwin Antwi følgte Martin til samme klubb den 12. mars på et 1 måneders utlån han også. Det ser ut til at begge fortsatt er i Accrington, og Antwi har spilt kamp etter datoen han egentlig skulle returnert til Liverpool. Selv om det ikke har meldt hos noen nyhetsbyråer, eller er bekreftet av de respektive klubber, er spillerne mest sannsynlig utlånt ut sesongen.