Klart for Kewell?

Liverpool Echo tror Harry Kewell får spilletid på Craven Cottage i morgen. Tre ungdommer har fått trøyenummer. Spillerne må kjempe for plassene på finalelaget. Ung spanjol på vei?

Rafael Benitez vil i dag bestemme seg for hvilken tropp han skal ta med seg til London for bortemøtet med nedrykningstruede Fulham. Antagelig vil spanjolen gjøre som på Fratton Park forrige helg, og sende utpå et B-preget mannskap på Craven Cottage. Han ønsker neppe å risikere alle sine største stjerner mot bunnlag som kjemper med nebb og klør bare drøye to uker for Champions League-finalen.

Liverpool Echo antyder i dag at Harry Kewell kan komme til å være med i førstelagstroppen for første gang siden FA-cupfinalen for snart ett år siden. Spillere som Emiliano Insua, Jack Hobbs og Danielle Padelli vil igjen trolig være med i troppen. Kanskje også Craig Linfield og Paul Anderson? I startoppstillingen blir vi ikke overrasket om vi ser navn som Alvaro Arbeloa, Craig Bellamy, Mark Gonzalez, Sami Hyypiä, Gabriel Paletta og Robbie Fowler.

Trøyenummer for tre ungdommer
I tillegg er det verdt å merke seg at tre av Liverpools unge spillere har fått tildelt trøyenummer før morgendagens kamp. Det dreier seg om midtbanespilleren Ryan Flynn (43), backen Robbie Threlfall (44) og keeper David Roberts (49). Det skulle dermed tyde på at også disse kan være aktuelle for spill for førstelaget i de to siste kampene.

Når det gjelder Fulham så ligger de utsatt til på tabellen to kamper før slutt, bare poenget over nedrykksstreken. De har fortsatt ikke vunnet kamp under sin nye manager Lawrie Sanchez. Mannen som senket Liverpool i FA-cupfinalen i 1988 har kun bokført ett poeng på tre kamper i sjefsstolen.

London-klubben har Liam Rosenior tilbake etter sykdom, og han vil trolig starte kampen etter å ha stått over mot Arsenal sist. Men de må trolig fortsatt klare seg uten Ian Pearce (fotskade) og Franck Queudrue. Jimmy Bullard er definitivt ute med en alvorlig kneskade som har holdt han utenfor i lang tid.

Kamp om plassene på finalelaget
Det er slett ikke sikkert Peter Crouch får spilletid på Craven Cottage i morgen, men om han får spilletid i de to siste kampene så håper han benytte disse til å sementere en plass i startoppstillingen i Aten. Den lange spissen er nemlig forberedt på en tøff kamp om plassene på finalelaget.

- Det blir litt av en kamp om plassene i startoppstillingen i Aten. Vi har en stor stall, og i de to kampene som gjenstår før finalen vil nok alle gjøre alt de kan for å spille seg inn på finalelaget. Jeg har aldri vært i Aten, men jeg ville ha vært like glad om finalen hadde blitt spilt i Stanley Park. Det er en stor prestasjon å komme til finalen, og nå må vi gjøre det vi kan for å vinne den, sier Crouch til Liverpool Echo i dag.

- Vi gleder oss allerede. Det er fantastisk å avslutte en lang og hard sesong på denne måten. Champions League er en turnering som ser ut til å passe oss. Jeg vet ikke om det skyldes vår spillestil eller taktikk, men vi oppnår i alle fall gode resultater. Men nå må vi vinne finalen. Jeg vet manageren vil ha oss til å fokusere på å fullføre jobben.

- Jeg kan ikke få rost vår manager nok. Han tok laget til Champions League-triumf i sitt første år i klubben, til FA-triumf i fjor, og nå til Champions League-finalen igjen. Dersom vi vinner blir det et flott hat-trick for ham.

Crouch roser ellers Daniel Agger for innsatsen mot Chelsea på tirsdag, etter kritikken han ble til del etter den første semifinalen.

- Daniel er en avslappet mann som ikke lar seg skremme av noe. Didier Drogba skapte problemer for ham i den første kampen, men Carra og Daniel i sammen håndterte ham i returen. Jeg er glad på Daniels vegner. Han er bare ung og vil bli enda bedre. Han vil utvikle seg ytterligere neste sesong.

- Ingen kontrakter er signert
Daglig leder Rick Parry avviser for øvrig i dag ryktene om at Steven Gerrard alt har signert en ny kontrakt med Liverpool. Echo skriver imidlertid at det bare er uker før kapteinen og Jamie Carragher undertegner de nødvendige dokumentene.

- Vi er fortsatt optimistiske med tanke på å få signert nye kontrakter med Steven Gerrard og Jamie Carragher i nær fremtid. Men ingenting er underskrevet ennå, siteres Parry.

Ung spanjol på vei?
Ellers skriver spanske AS at Liverpool snart vil hente Athletic Bilbaos tenåring Mikel San Jose Dominguez til Anfield. Avisen tror at overgangen vil bli offentliggjort i neste uke.