Kuyt skryter av Carra

Liverpools nederlandske spiss roser Carragher. Rush mener Arsenal-kampen må tas alvorlig. Mark Lawrenson foretrekker Gerrard foran Lampard.

Dirk Kuyt er enig med de som vil ha Carra som midtstopper på landslaget.

Da Liverpools nederlandske angrepsspiller ble fortalt at Jamie Carragher kun har 33 opptredener for landslaget, ble han meget overrasket.

”Han er en fantastisk spiller. Noen vet ikke hvor god han egentlig er”, sier Kuyt, som står med 27 landskamper for Nederland.

”Alle i Liverpool vet hvor god han er, og det er rart at han har spilt så få kamper for England. Han er en av de aller beste forsvarerne i verden”, avslutter en tydelig imponert Kuyt.


- Viktig at Liverpool ikke tar bort fokuset fra Arsenal-kampen.

Liverpools gamle storscorer Ian Rush mener det er viktig at Premier League fortsatt prioriteres.

”Mye har skjedd siden sist Liverpool møtte Arsenal. Vi husker alle at Arsenal slo oss ut av begge de nasjonale cupene. Spesielt Carling Cup-tapet var ydmykende. Rafa Benitez var imidlertid tidlig ute med å be fansen være tålmodig. Nå er Liverpool i kvartfinalen i Champions League, mens Arsenal ikke har mulighet til å vinne noe som helst”, sier waliseren til Liverpool Echo.

”Det er utvilsomt Champions League som er viktigst for Liverpool nå, og mye fokus vil bli satt på kampene mot PSV. Benitez sitt mannskap må imidlertid passe seg for å ikke tape for mange poeng i PL. Å bli kvalifisert til Champions League neste år er en nødvendighet, og en seier mot Arsenal ville hjulpet godt med tanke på å sikre seg en plass blant de fire beste.”

”Ingen har glemt de to cuptapene mot Arsenal tidligere i år, og det er derfor viktig at vi får revansje”, avslutter Rush.


Lawrenson mener McClaren bør satse på Gerrard

”Kombinasjonen Gerrard-Lampard på Englands midtbane fungerer ikke, og det er på tide at landslagssjefen er litt tøff og vraker Lampard”, sier den tidligere Liverpool-spilleren.

”De har prøvd denne duoen i flere år nå, og det er på tide at McClaren er tøff og ordner opp i situasjonen. En av de må gå, og jeg mener Liverpools kaptein er den beste av de to. Selv om han ikke var på sitt beste mot Israel, er pasningsspillet hans vanligvis så godt, at han bør spille på midtbanen til England”, mener Lawrenson.