Legendene spiller kamp i Ålesund i kveld

Liverpools legender møter et sammensatt lag fra Canal+ til dyst i Sunnmørshallen klokken 18:00 i kveld. Småpene 1,80 i odds for Liverpool-seier hos NordicBet. Røen får spille med legendene.

Steve McMahon, Jason McAteer, Gary Gillespie, Bruce Grobbelaar, Phil Neal, Alan Kennedy, Jan Mølby, Jimmy Case, David Fairclough, John Aldridge og Steve McManaman er kun noen av de gamle Liverpool-storhetene man kan se i aksjon i Sunnmørshallen i kveld klokken 18:00. Der møter de England Canal+ Legends til dyst.

Det er ventet stor stemning, og opplysninger om arrangementet kan dere får ved å gå til hjemmesiden for supporterklubben i Ålesund.

Spillerne vil reise direkte til Florø etterpå, hvor det også er et fyldig program med kamp mot gamle stjener fra Brann.

Tipp på kampen hos NordicBet!
Etter mange henvendelser har det norske spilleselskapet NordicBet tatt utfordringen om å sette odds på hvem som vinner kampen. Liverpools legender er som ventet favoritter, og oddsen på 1.80 reflekterer det. Man vil få igjen hele 4,55 ganger beløpet dersom kampe skulle ende uavgjort, og 2,80 dersom Canal+' utvalgte legender skulle gå seirende ut av duellene.

Det er også verdt å merke seg at solide 2,40 i odds er satt på at Steve McManaman scorer. Her er mulighetene mange med andre ord.

Alle odds på kampen finner du her.

Skal spille med legendene
Ole Magnus Røen heter mannen som vant P4 sin konkurranse. Og hva annet enn en plass på laget med Liverpools legender under FotballFlora er en mer perfekt gave for en svoren Liverpool-supporter?

Dette er slik en drømte om da en var liten. Nå får jeg spille på Liverpool, selv om det er litt på kanten, opplyser Røen til Gudbrandsdølen Dagningen.

Som kvalifisering til konkurransen skulle man sende inn sin beste Liverpoolhistorie til radiokanalen. Røen kvalifiserte seg til finalen, men lite ante han om at det ble spørsmål som kom til å avgjøre finalen.

- Jeg visste ikke at det kom til å bli spørsmål som skulle avgjøre, så jeg ble litt spent før konkurransen. Jeg ville jo vinne, for konkurranseinstinktet lever, beretter Ole Magnus Røen. For ordens skyld svarte han korrekt på alle fem spørsmålene, og ble dermed den heldige vinneren.