Mascherano fit for fight

Liverpool Echo melder at Javier Mascherano trente som normalt i går, og er klar for innsats mot Manchester United. Benitez antyder imidlertid skifter på laget. Alonso blir ikke klar.

Fra Melwood rapporteres det om en god og en dårlig nyhet på skadefronten i dag. Javier Mascherano trente som normalt i går, etter smellen han fikk av Sami Hyypiä på Stade Velodrome. Argentineren hinket i garderboen etter kampslutt i Marseille, og ble regnet som tvilsom til søndagens kamp. Men er nå altså fullt ut restituert igjen.

- Javier er okay. Han trente i går, og jeg er sikker på at han blir klar til kampen. Men jeg kan uansett komme til å gjøre forandringer på laget. Vi får se, sier Rafael Benitez til Liverpool Echo.

- Etter en forestilling som den på tirsdag ønsker du av og til å bruke de samme spillerne, men så kan det hende at du oppdager problemer på trening. Men det er fortsatt for tidlig å si noe som helst om dette, legger han til.

Den dårlige nyheten som Liverpool Echo bringer til torgs i dag er at United-kampen kommer for tidlig for både Xabi Alonso og Daniel Agger. I går ble det rapportert at Alonso kunne være aktuell for kampen, men situasjonen har nå tydeligvis endret seg. Det skulle ikke forundre oss om dette har sammeheng med at Mascherano har blitt erklært kampklar, og at man dermed vil drøye Alonsos comeback litt. Echo skriver i alle fall at Alonso kan være tilbake til kvartfinalen i ligacupen mot Chelsea på Stamford Bridge kommende onsdag.