Ny ansettelse i LFC

Liverpool har ansatt Ian Ayre som klubbens første kommersielle direktør. £4M for Gonzalez, sier Real Betis.

Det har ikke vært tvil om at Liverpool FC i mange år har levd i skyggen av først og fremst Manchester United når det gjelder å utnytte sitt merkenavn og kommersielle potensiale.

Nå har klubben ansatt sin første kommersielle direktør i Ian Ayre, som vil jobbe sammen med Rick Parry i å utnytte markedet for sponsorer og handelsvarer. Han skal også spre merkevaren Liverpool FC, ikke minst til Asia hvor han er godt kjent etter å ha kommet fra en sjefsjobb i Total Sports Asia. Et firma som hjelper selskap med å komme inn på markedet i Østen. Han har bl.a. også vært tre år i Huddersfield Town FC som formann og daglig leder.

Ayre er 44 år, fra Liverpool og er rød supporter.

Rick Parry hadde følgende å si etter utnevnelsen: - Jeg er glad for at Ian har sagt ja til å bli med oss videre og jeg ser fram til at han kommer til Liverpool. De har aldri vært et bedre tidspunkt å komme hit til denne klubben enn nå, siden vi ser fram mot en lys fremtid både på og utenfor banen. Ian har et langt og imponerende rulleblad og forstår samtidig de verdiene som gjør denne klubben så spesiell.

Meddelelse fra Hicks og Gillett: - Vi vil ønske Ian velkommen til Liverpool Football Club. Han har enorm erfaring fra passende områder og spesielt hans erfaring i marekdsføring vil være nyttig når klubben nå vil ønske å styrke sitt merkenavn utenlands. Han vil være en sterk tilvekst til vårt lag.

Ian Ayre: - Jeg er født og oppvokst i Liverpool, slik at dette er en drømmejobb for meg. Jeg føler at alt jeg har gjort inntil nå har ledet mot denne stillingen. Jeg har vært borte fra Liverpool i mange år, og jeg kunne ikke komme tilbake på et bedre tidspunkt. Dette er store dager for klubben, det er utrolige muligheter som venter og jeg er henrykt over å få være en del av det.


Gonzalez til Real Betis
Sportsdirektør Manuel Ruiz de Lopera bekreftet i ettermiddag bl.a. overgangen til Mark Gonzalez til Real Betis. Ifølge de Lopera kostet chileneren seks millioner euro, eller £4M.