Parry: - Rafa kan handle i januar

Rick Parry avfeier oppslag i engelsk presse om at Rafael Benitez ikke får handle spillere under transfervinduet i januar.

Liverpools daglige leder, Rick Parry, benekter at Rafael Benitez har blitt fortalt at han ikke kan gjøre transferavtaler i januar. Flere engelske medier har i dag hevdet at Tom Hicks og George Gillett har nektet Rafa å kjøpe og selge spillere under det kommende transfervinduet.

- Jeg kan fortelle at dette bare er tullprat, er den korte og konsise meldingen fra Parry til BBC Sport.

Det velrenomerte nettstedet hevder at Benitez likevel må vente til sommeren for å fullføre et kjøp av Javier Mascherano.

BBC Sport hevder også at amerikanerne under helgens møte har gjort det klinkende klart overfor Benitez at ytterligere debatt om transferpolitikken må tas innenfor klubbens fire vegger, og at de ikke tolererer flere utspill angående dette i det offentlige rom.

Videre hevder BBC Sport at Benitez fortsatt har tro på at han klarer å sikre seg Mascherano etter sesongslutt, og at manageren håper å sikre seg to Bosman-spillere når transfervinduet åpner i januar.

BBC Sport skriver at Peter Crouch og Momo Sissoko er de mest aktuelle salgsobjektene, samtidig som man bekrefter at Benitez fortsatt håper å kunne sikre seg AC Milan-forsvareren Kakha Kaladze.