Potter enig om sin personlige avtale

Darren Potter og Wolverhampton-manager Mick McCArthy bekrefter at spilleren er enig om sin personlig avtale. Klubbutikken på Williamson Square gjenåpnes.

Darren Potter og Wolverhampton-manager Mick McCarthy forteller at alt er mer eller mindre klart når det gjelder Darren Potters permanente overgang til Wolverhampton. Antagelig er det kun noen små formaliteter igjen og signaturen på kontrakten som mangler.
- Vi har avtalt overgangssum, den kommer ikke til å bli endret, og vi har en avtale med Darren, uttaler McCarthy.

Darren Potter er svært glad for at det nå ser ut til å gå mot et klubbskifte.
- Min agent har snakket med Jez Moxey (chief executive i Wolves, red.anm.), og jeg tror at en permanent avtale er der nå, forteller Potter til wolves.co.uk.

Skysports.com rapporterer at overgangssummen trolig ligger på £250000.

Klubbutikken på Williamson Square gjenåpnes
Liverpool-legenden John Aldridge, som scoret 63 målet på 104 kamper i den røde trøya, vil sammen med motedesigner George Davies og Per Una, som har tilsyn med alle klubbens prosjekter relatert til klubbeffekter, stå for gjenåpningen av den nyoppussede klubbutikken på Williamson Square i Liverpool fredag 19.januar. Butikken har vært stengt noen uker, og det har blitt foretatt en rekke endringer i lokalet. Der finner vi nå blant annet den berømte Anfield-tunnelen og spillergarderoben. Liverpoolfc.tv reklamerer med at hele utvalget av Adidas-drakter, Adidas-treningsstøy og rabatterte varer vil finnes i forretningen. Radio City vil også sende sitt frokostprogram direkte fra butikken kl. 7 til 10. Det vil også bli mulig å vinne ulike premier og møte lokale kjendiser. Bonger på opp til £500 i verdi, signerte trøyer og en tur til Melwood vil være blant premiene.