Punktert lunge på Carragher

Gode og dårlige nyheter fra den medisinske staben på Melwood sent søndag kveld. Carra har fått konstatert brukket ribbein og punktert lunge. Sami Hyypiä kan imidlertid trolig spille tirsdag.

Liverpools medisinske personell har jobbet overtid i helgen etter kampen mot Sunderland lørdag. Først måtte Sami Hyypiä gå av banen med brukket nese tidlig i førsteomgang. Den sterke finnen har imidlertid trent i dag (søndag) og det er ventet at han kan spille den viktige returkampen mot Toulouse tirsdag.

Det står verre til med hans makker på midtstopperplass Jamie Carragher. Liverpools kaptein mot Sunderland gikk av banen med tydelige smerter etter en kollisjon med egen keeper i andre omgang. Alle røde har fryktet det verste i det som så ut som et mulig ribbeinsbrudd.

Sent søndags kveld bekreftes det at så er tilfelle. I tillegg heter det i pressemeldingen at Carra har fått en punktert lunge. Det er ikke oppløftende nyheter, og den rutinerte stopperen kan dermed være ute i mange uker. LFC vil ikke spekulere i nøyaktig hvor mange uker vi må unnvære Carragher.

Pressesjef Ian Cotton sier følgende om skadene:

"Sami har brukket nesen, men vil være tilgjengelig til returoppgjøret i kvalifiseringskampen til Champions League.Jamie har gjennomgått flere undersøkelser søndag og har fått bekreftet ribbeinsbrudd. I tillegg har han også utviklet pneumothorax (punktert lunge, red anmerk). Han vil bli fulgt ytterligere opp i løpet av søndagen"

Tidligere i dag ble det kjent at vi har solgt Garbiel Paletta til Boca Juniors. Rafa må derfor bruke de siste dagene frem til transfervinduet godt for å handle inn en anvendelig forsvarsspiller.



En tydelig skadet Jamie Carragher må forlate banen mot Sunderland.